Recensioner från den här användaren

VictoriaMilan

Recensera om Victoria Milan

Jag skulle inte säga att sajten är en bluff, men man kan stöta på skumma användare. Vissa kan försöka få ditt kortnummer eller direkt be dig om din e-postadress. Jag antar att det är Nigeriabluffare, men efter att ha rapporterat dessa ”tjejer” tog moderatorerna bort dem från sajten. Så ledningen känner åtminstone till problemet.

Jag hade varit på sajten i över fyra månader i höstas, och även om det var tidskrävande så lyckades jag hitta kärleken där. Absolut värt ett försök.

Men var uppmärksam på den automatiska förnyelsen: man måste själv stoppa den eller skriva till kundtjänst annars drar de pengar från dig när ditt medlemskap går ut.

replies:

Recensera: Varning

Behöver du ett lån för att starta affärer eller betala dina räkningar och en företagsfinansiering för fastigheter och alla typer av företagsfinansiering. ( [email protected] eller Whatsapp +16234044993 ) Vi erbjuder även lån till privatpersoner, företag och företag till 3% ränta. Vi ger ut lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade, kontakta detta email: [email protected] eller Whatsapp +16234044993