Recensioner från den här användaren

Intim Match ägs av Docamos Communications B.V.

Recensera om Intim Match

Intim Match består till 99,99% av fejk-profiler. Bakom fejk-profilerna stor anställda män/kvinnor som skriver svar mot provision av de 15 kr varje meddelande kostar.

Intim Match ägs av Docamos Communications B.V. i Holland. Det är samma företagsgrupp som driver bl.a det ökända kontakt-bedrägeri-sajten Flirtmatch som förekommit i SVT och TV4-reportage.

De som jobbar som "underhållningsprofiler", "operatörer", "players", alltså andra ord för fake-profiler, för bl.a Docamos diskuterar på Flashback hur de bäst skall lura oss "klienter", och hur de skall undkomma att betala skatt på sina inkomster från dessa bedrägerier.

Docamos står bakom ett flertal andra fejk-dejting/kontakt-sajter, under olika web-adresser. Deras affärside går ut på att berika den själva, d.v.s ägarna till Docamos Communications B.V.

Vilka ägarna till detta bedrägeri-företag är, går att nysta fram för den som skickligt att söka information. Ett danskt web-medium hade ett reportage om dem.

Jag vet att Interpol, den internationella polisen, trackar Docamos.

Fördelar
Nada bluufff

Nackdelar
Du blir lurad

replies:

Recensera: L�S GUBBAR

Vad gör en skönhet som du där? När det nu är "Kåta javla slisk gubbar" där?

Flirtmatch utger sig i reklamen för att vara en kontaktsajt för sex och relationer. I FAQ står det något annat. Det är som att köpa ett paket socker, när du smakar på det så visar det sig vara salt. Det är bedrägeri.

De som jobbar på Flirtmatch, med dessa bedrägerier har ingen skam i kroppen. Förr eller senare så kommer karma, och killen/tjejen som fejkar, kommer att få smaka på sin egen medicin. Och skaka galler.