Recensioner från den här användaren

Ekonom

Recensera om Academic Singles

Håller med, "det mest oseriösa jag stött på"!

1/ FEJKAR BILDER PÅ SINA MEDLEMMAR (just nu fins en bild på en stackars, blond tjej som kanske inte ens vet att hennes bild står publicerat som om det vore mig...någon från Asien!)
2/ RUBRIKEN HÅLLER INTE ETT DUGG MED VAD SAJTEN ERBJUDER
3/ BILDER PÅ PÅSTÅDDA MEDLEMMAR ÄR UTSTUDERAT! SNYGGA MÄN/TJEJER SOM INTE ENS ÄR MEDLEMMAR...på detta sätt lockas många av att teckna ett medlemskapp som man endast kan säga upp om man säger upp inom 14-dgr , och det via ett vanligt brev (som skall skickas per vanlig post till Luxembourg!) eller fax (vilka privata personer äger en sådan nuförtiden och även förr?). När man äntligen fått svar (efter så där en vecka) på sin uppsägning då är det redan försent! Då passar man informera sin kund att man kan även skicka inscannad brev(tack och lov finns appar nuförtiden så man behöver inte köpa en scanner heller!)

Det är egentligen pinsamt att skriva om sin privata angelägenheter så här men hoppas att många akademiker som har blivit utsatt på detta vågar träda fram så kan vi tillsammans varna andra att betala ca 1400kr (!) som riskeras att bli dubbelt t.o.m.

Fördelar
INGET!

Nackdelar
Man känner sig blåst...bara det är inte roligt! Att man dessutom har ägnat tid i 6 mån gör inte saken bättre.

replies: