Recensioner från den här användaren

Ragga på ICA istället?

Recensera om HappyPancake

Jag tycker det verkar som att både män och kvinnor (oavsett ålder) har en orealistisk syn på hur deras önskvärda partner ska vara.
ALLA vill ha en yngre partner. Helst 10-15 år yngre. I alla fall av en lätt generalisering av alla de kvinnor jag besökt. Och antar att det är det samma för män. Kan tänkta mig att män söker en yngre sexig tjej med fin kropp. Medans kvinnor söker en yngre högutbildad hingst.
Jag har har träffat ett antal kvinnor här. Haft några mer seriösa förhållanden. Men de flesta har mest blivit ett par besök i sängen.
Vilket är oki också förstås.

Jag bor i Sthlm-trakten och där kryllar det av singel-kvinnor i "slagläge" för min ålder. Många är välutbildade och klarar sig bra själva (vilket de gärna poängterar) och har sällan barn eftersom karriären har fått gå före. Inget fel i det. De som jag har träffat har dock haft svårt att jag har barn. De är vana att kunna göra som de vill..åka på resor när som helst och till slut så fixar dem inte att få höra "Nä jag kan inte till helgen jag har mina barn hos mig då"

Lustigt detalj är att det foto som jag lyckats få mest besök på är det där jag ser stark och lite hotfull ut.
Rest my case.

Fördelar
Många kvinnor.

Nackdelar
FÖR många sura män som gör det jobbigare för schyssta killar som jag ..:)

replies: