Recensioner från den här användaren

Lurendreieri över det hela

Recensera om Victoria Milan

Var riktigt försiktigt med denna sajt. Det står väl att det finns massor av brudar att ta kontakt med men tyvärr är det ingen som svarar på ens mail. 0,0 svar och jag har skickat en hel del mail. Fick kontakt med nån tjej ene dagen via chatt och nästa dag var profilen raderat, men det dök en ny profil upp med samma person bakom (annan använder namn) och den profilen också bara försvann dagen efter. Alltså finns det ingenting seriöst att säga om denna sajt med

Fördelar
?

Nackdelar
dyrt

Bots and Bogus, varning, varning

Recensera om Fuckbook

Gå inte med i denna site eller bättre sagt betala aldrig några pengar. Det är till 99% fake. Det finns kanske en eller två riktiga personer där men det är inte värd det. Ägaren till denna site har också wanted housewives.com och megafuckbook.com. Samma bogus.

Fördelar
om man har tid över så kan man snakka lite med dem och veta att man blir lurat

Nackdelar
fake

replies:

Recensera: Skit f�retag

Jag håller med Inget! Victoria milan är lika med bluff. Att man har fått uppmärksamhet i media kan jag inte förstå, det finns inga brudar som är värd namnet och dessutom dator genererat. Jag adviserar alla att läsa användningsvillkoren för de flesta sites berättar helt öppen att man använder sig av fakes.