Recensioner från den här användaren

Happypancake Jättebra

Recensera om HappyPancake

HerreGud jag har läst några recensioner här och vad det klagas på en seriös datesida som ju är gratis. Ni slipper betala en krona för en site som underhålls som ett urverk.

Happypancake har tydlig interface, ger möjlighet att träffa den rätte/-a smidigt. Det är en sida som månar om medlemmarna. Du får svar direkt om du söker admin.

"Fel" killar och tjejer att dejta kommer det liksom finnas på varje dejtingsida, det hör liksom ihop med onlinedejtingvärlden inbilla er inget annat. Att inte fatta det och skylla på andra är ju lite korkat. Onlinedateing finns av en anledning. För att behovet finns bland vanliga killar/tjejer.

Fördelar
Generöst, seriöst. Lättnavigerat, underhålls hela tiden, hjälp fås när man behöver den. Kul att admins bloggar i relevanta ämnen, andra chanser erbjuds till dateing t ex speed dateing i storstäderna m m

Nackdelar
Sant att här finns alla möjliga alias - som på andra siter tror jag.
Många eller kanske nästan samtliga av er vill kanske ha "pangtjejerna" 21-25 år? Dom som navigerar på ett annat plan än erat, och dom är ju klart ute efter pangkillar själva, vad tror ni. Många av er är förbannade i onödan och borde kanske söka och träffa nån seriös uteslutande irl, istället för att slösa tid på datingsiter, om det nu ändå inte sparar er tid.

replies: