Recensioner från den här användaren

Varning för C-Date!

Recensera om C-date

Jag vill varna samtliga som funderar på medlemskap hos C-Date! C-Date är inte seriös och innehåller mängder av falska profiler och bedragare. Här är mina erfarenheter efter några månaders betalt Premiummedlemskap.

1. Teckna för allt i världen inte billiga 3-dagars prova-på Premiummedlemskap och andra introduktionserbjudanden. Efter det kan ni inte radera er profil utan att först skicka ett fax till företaget i Luxemburg och säga upp Premiumtjänsten. Troligen hinner autoförnyelsen av Premiumtjänsten börja innan ni ens hunnit fått tag på en fax! Då blir ni debiterade för en 6-månadersperiod vilket betyder att nästan 3000kr dras från det VISA/Mastercard ni använde vid registreringen.

2. C-Date är fullt av falska profiler och bedragare. Det finns enstaka seriösa profiler men som manlig besökare är det som att leta efter en nål i en höstack. Orsaken till mängden falska profiler är att bedragarna utnyttjar det kvinnliga gratisabonnemanget vilket har fler funktioner som tex chat. Ingen ID koll görs på gratisabonnemang vilket gör det fritt fram för bedragare.

3. C-Date support svarar sällan på dina frågor angående klagomål. Du får mest en massa färdigskivna svar i still med att C-Date tagit emot ditt ärende och jobbar med ständiga förbättringar. Sedan händer ingenting.

4. Jag fick till slut tag på en av C_Dates högre chefer ( fransyskan Laetitia Pateau) via jobbnätverket LinkedIn. Hon har en profil där med samma namn men anmärkningsvärt ingen bild på sig själv! För att göra en lång historia kort så framförde jag mitt klagomål till henne och fick till slut tillbaka pengarna för 6-månaders abonnemanget.

Fördelar
Inte en enda. Även om andra dejtingsajter som Mötesplatsen och HappyPancake också dras med falska profiler så är de inte i närheten av C-Date

Nackdelar
Dyr, Mängder av falska profiler, Bedragare som använder chattfunktionen till att sälja dyra medlemskap på andra sajter.

replies:

Recensera: Varning

Se upp för C-DATE, BE2 och liknande sajter. Vad ni än gör bli inte Premiummedlem även om ni får billiga introduktionspriser. Här är några av mina egna erfarenheter som Premiummedlem på C-Date.

1. Du kan inte radera din profil som Premiummedlem! Du måste skicka ett fax för att säga upp Premiumtjänsten först och under tiden förlängs ditt abonemang automatiskt och de drar pengar från ditt konto.

2. Deras support är rena skräcken. De svarar nästan aldrig på dina frågor utan skickar istälket färdigskrivna standardsvar.

3. Det dräller av fejkprofiler och bedragare. Det finns riktiga profiler men du får verkligen sålla bland de falska innan du hittar dem. Detta beror på att c-date inte gör någon ID prövning av gratisprofilerna så vem som helst kan registrera sig. Och kvinnor har långt fler funktioner( tex chatfunktion) inom sitt gratisabonemang än män och det utnyttjas av bedragare.

4 Jag mailade med c-date supporten i flera veckor utan riktiga svar. Till slut gav jag upp och kontaktade ledningen med fransyskan Laetitia Pateau i spetsen. Hon finns på arbetsnätverket LinkedIn, utan profilbild, under samma namn. Hon tog faktiskt tag i mitt ärende och jag fick tillbaka pengarna efter att jag sakligt redogjort för mitt missnöje. Ett tips till er som känner er lurade av c-date, be2 och andra tvivelaktika dejtingsidor.