Recensioner från den här användaren

happypancake

Recensera om HappyPancake

Jag är en man som nog ser bättre ut än genomsnittet (år av erfarenheter utanför dejtingsidor säger detta), och ser riktigt maskulin ut. Jag har skrivit till en hel del kvinnor men inte fått svar. Det speciella är att jag har testat olika sätt, allt ifrån att vara ett arsehole till att vara rakt på sak till att skriva om att vi har gemensamma intressen och fråga tjejen mer detaljer om hennes intressen, vilket alltså visar att jag har läst profilen noga.

När jag var asshole fick jag ibland svar, men inga trevliga. Så det enda man får av att vara otrevlig och svinig är en dispyt, om ens det. Jag rekommenderar de som tror att de inte får svar för att dom är trevliga att testa att skriva nedvärderande saker om tjejens utseende eller profil. Det kommer inte hjälpa heller.

Intressant är också att när jag under det senaste året söker på kvinnor i den ålder som intresserar mig, alltså ca 18-31, och som bor liksom jag i Stockholms län så är det samma bilder som kommer upp månad ut och månad in. Vad får dessa kvinnor att vara medlemmar där så länge? Visst, det har ju jag också varit, men jag har inte tagit happypancake på allvar. De skriver att de letar efter någon att få ett riktigt förhållande med, men uppenbarligen hittar de ingen, trots att det måste finnas en jäkla massa män i huvudstaden på happypancake. Jag antar att det är många fler män än kvinnor på alla dejtingsidor. Letar dessa kvinnor efter någon som inte finns.

Det finns ett skäl till att dejtingsidor är illa ansedda världen över, och att inga eller väldigt få blir ihop genom en sådan.

Fördelar
Inga

Nackdelar
Jag tror att nackdelen faktiskt är att den är gratis.

replies: