Recensioner från den här användaren

Konstig förstående stämning.

Recensera om HappyPancake

Hej.
Jag har läst några recensioner och jag kan säga att jag håller med både kvinnor och män.
Män får mindre svar än tjejer, kan bero att det finns män som är ute efter intimitet vilket är drygt för dem som inte blir respekterade.
Kvinnor har större chans att lära känna män, men dem flesta är helt oseriösa som inte hälsar eller ens svarar vilket är respektlös i allra högsta grad.
Jag själv ville testa hemsidan (utan förväntningar) för att se hur det går... det gick exakt så som jag trodde det skulle gå.
Ingen respons oavsett hur vänlig man än är i meddelandena som man sänder. Det är en liten minimal chans att ens få något svar i HP. Chansen att lära känna någon är obefintlig. Tro mig, har personlig statistik.
Jag har skrivit till 51 tjejer runt min ålder. 49 har inte svarat, några av dem har besökt profilen och dem flesta har läst mina meddelanden och några har struntat i det helt.
En av dem svarade mig med korta meddelanden och hon andra skrev till mig under en kort period genom sms (svarade då och då). Träffade henne en gång vilket kändes konstigt.
Människor verkar vara på ett sätt i nätet, men i själva verket är dem flesta helt olika hur dem framstår i nätet.
Jag själv är genuin, har en väldig lång presentation om mig, är vänlig när jag skriver till tjejer (har skrivit samma sak till varenda en för att se hur många det är som svarar), visar respekt, är ödmjuk, hövlig etc.
Det som jag har skrivit är:
"Hej. Jag besökte din profil och jag tycker du verkar vara trevlig och intressant.
Det skulle vara trevligt att få lära känna dig här och jag vill gärna skriva med dig. Om du har lust att skriva så tveka inte, hör av dig. Mvh"

Jag var positiv inställt först, men efter att ha skrivit till 24 tjejer utan respons så ville jag bara skriva till 51 tjejer sammanlagt för att se hur många det var som hade hyfs att svara. Tydligen ingen. Räkna inte med något svar oavsett hur vänliga ni än är (män) och försök att se att det finns rekorderliga, hederliga, nobla, autentiska personer där ute (kvinnor).
Om ni är ute efter ert livs kärlek så kan ni glömma bort det... eller om ni träffar den rätte, så måste ni ha tålamod och världens tur.
Jag själv har loggat ut (var inloggad den 15 Februari senast) för att chansen att lära känna någon är obefintlig och att få svar från någon är väldigt liten bara så ni vet om ni är män för att tjejer ser inte vänliga män, tyvärr. Det är så jag upplever denna hemsidan.
En fråga till alla er. Om någon hälsar och räcker ut handen till er, skulle ni ha hälsat?
Ge varandra en ärlig chans för att en hälsning kan leda var som helst och sluta vara så fördömande (jag vet att alla inte är det). Jag hade det i åtanke när jag blev medlem, men tyvärr är verkligheten helt olik.
Om ni blir medlemmar så ha inga förväntningar även om ni är positiv inställda.
Jag har märkt att min recension är alldeles för lång så jag avrundar den.
Önskar er alla lycka till.
Mvh // SlenderMel.

Fördelar
Specifik information i profilen.
Specifika önskningar & önskemål.
Många medlemmar.
Alla möjliga åldrar.
Inriktat till alla typer av människor.

Nackdelar
Chansen att få respons är obefintlig.
Norchalanta kvinnor utan hyfs.
Falska illusioner av hemsidan om att träffa någon.
Liten chans att träffa någon för män som mig eller män överhuvudtaget.
Ytliga personer (kvinnor & män).

replies:

Recensera: HP

Wow. Du är ju trångsynt som drar alla män över en kant.
Jag förstår hur du tänker, men alla män och tjejer har en individuell personlighet, det vet du väl eller är du fortfarande trångsynt som tror att "alla" män frågar om en dejt i det första meddelandet?
För att vara över 27 år gammal så är du väldig omogen för att barn skriver så som du gör. 13 åriga barn.
Jag vet att jag är sträng, men du gör folk förbannade med din slutsats om att alla män är så som du påstår att vi är. Dra inte alla män över en kant snälla du!