Recensioner från den här användaren

Detta är en ren fejksida av den värre sorten!

Recensera om XDates

Har stökat av ett 15 tal sidor i ämnet och direkt konstaterat at tjust XDates klart är fejk rakt igenom, för att inte med säga svindyrt.
Räckte med ett 14 dagars provprenumeration och drog säkert i väg ett par hundra svars mejl, med inte ett sketet svar tillbaka förutom drös vis med opersonliga automatsvar.
Däremot var man som vanligt,, nedlusad av spamtjejer som direkt endera ville ha ens epost adress eller att man skulle gå över till ännu en annan skitsida...

Visserligen hörde någon enstaka misstänkt vanlig tjej av sig,, men rätt som det var hon borttagen,,, så det var förmodligen med sidraggare... :-/

Hade i alla fall (peppar peppar ta i trä,,) inga problem med att avsäga sig vidare prenumeration, men dom är fula att man måste endera ringa eller faxa och minst en dag innan abonnemanget går ut!

Fördelar
Vill man bränna pengar för inget så,,, visst... :-/

Nackdelar
Inte ett skit,,, avgick där i från fort som fan innan dessa 14 provdagar...

replies:

Recensera: Sidan censurerat kontakt info

För att detta är en ren och skum affärsverksamhet, som fullständigt går ut på att lura folk på pengar!

Detta är ännu en sanslöst oseriös sida och ta bara detta med att även anger det finns "underhållningsprofiler"!?! Var själv medlem på denna skitsida med extremt chattvilliga tjejer, men som även efter lång tid och många påtryckningar fullständigt vägrade finna alternativa kontaktvägar.

För egen del drösade det in runt 4000 kåta brudar på knappt 2 månader och sista månaden trots med raderad profilbild och text, var det typ en brud var 15:e minut i min inkorg! Där även många hade väldigt lika meningsbyggnader osv,,, :0
Inte ens en skickad selfies med mobilnummer gick hem!

Nä fy fan på ren svenska och hoppas karma hemsöker dessa klåpare fullständigt och skoningslöst!!

I övrigt rätt skönt att vara singel och har nu med härliga bilder att ha mysigt till ;))))

Recensera: L�S GUBBAR

Kåta jävla kärring i så fall på dig själv i så fall!!!

Hur pantad man nu kan vara att rekommendera denna öppenbara oseriösa sidan enligt så många med!!! Klart som f-n det är rent ocker och på det sätt den sköts, är heller inget unikt för just denna sida heller!

Så NEJ Rekommenderar INTE denna skitsida för någon!!!