Recensioner från den här användaren

My Feedback.

Recensera om HappyPancake

Se: Nackdelar.

Fördelar
Att det finns många användare att välja på.
Att se flera online helatiden.
Gratis.

Nackdelar
Det här är ingen fedback till HP, för att dom kan inte göra ngt åt det, utan det är info till användare el nya användare.

Det som är tråkigt är att man inte kan skriva med fler samtidigt; att man inte kan skriva med mer än 1-2 personer itaget (för att man hinner inte med fler), men oftast är det fler än 1 som kontaktar en, så ibland är det 8 st samtidigt som vill skriva samtidigt, men det går ju inte somsagt, det är heltidsjobb (bokstavligen). Som användare så behöver man informera dom som kontaktar en hur läget är nu; med att det är flera som skriver, att man inte kan svara varje dag då pga det, nackdelen med att meddela så är att då drar en del förståeligt. Men bättre o meddela än o inte veta vart man har mig, dvs; varför det dröjer med svar från mig, det är inte roligt att skriva med en sådan person som inte informerar eller svarar varje dag utan att man vet varför, jag dumpar sådana själv (fortfarande så kan man tyvärr inte läsa tankar, o man vill inte slösa energi på fel folk). Om en person är ngt o skriva med så vet man det genom att man får info om situationen.

Det är inte lätt att vara på HP av den anledningen, det tar för mycket av ens lediga tid o skriva med folk (heltdissyssla på ledig tid)
Och självklart är det vett o etikett att svara dom som man inte känner att man vill skriva med. Men jag säger inte nej till någon, jag vill att alla ska få en chans. Och om jag känner att jag inte vill fortsätta att skriva så meddelar jag det på bästa sätt.

Jag har blivit utbränd där två ggr pga att man skriver hela ledig tid (i timmar), jag var tvungen o vara bortloggad i en hel vecka båda gångerna, jag mådde så dåligt, helt! utbränd. Man vill skriva; men det funkar inte med att skriva med mer än en åt gången tyvärr.

En del brudar kan få uppemot 200 mejl per gång (om det stämmer som jag hört dvs), då är det ju omöjligt att sitta o skicka autosvar till alla. Men jag tycker man kan informera om det i sin profil isf, så den som skriver får veta att den kanske tyvärr inte får svar då förståeligt.

Övrigt ang kontaktsätt: själv har jag inga problem om ngn bara inledningsvis i en första kontakt till mig skriver tex; tjaba!... (o inget mer). Jag gillar med avslappnat än stylltigt. O tyvärr så funkar inte autobrev för mig (att man skickar lagrad info om sig själva), jag tkr att man skriver det i sin profil istället; vad dom gillar o söker.

Hej.

replies:

Recensera: KristenDate.se har �ppnat, ser v�ldigt bra ut!

Det är inte en gratissajt som den personen skrev ovanför att det är.