Recensioner från den här användaren

FUSK sida

Recensera om FlirtFair

Jag registrerade ett gratis konto på flirtfair för en tid sedan. Sedan dess har jag fått ett antal mail från brudar i min närhet som har föreslagit sex treff. Det gick inte att svara tilbaka på mailen utan att betala medlems avgift. Jag konstaterade att det int var värt det.
En tid senare kom jag igen in på sidan efter att ha fått ett mail från en tjej under namnet AlisonSweety. Hon var mycket snygg och hade långt hår och en ljusblå bikini. Hon hade försökt kontakta mig redan några veckor tidigar men jag hade int svarat. Nu när jag gick in på hennes profil skickade hon en mail igen och berättade att hon fortfarande var intresserade att träffas. Hon var mycket het så jag var färdig att betala en månadsavgift för att kunna kontakta henne. När jag hade slagit in mitt kreditkorts nummer och var en sekund från att registrera det, tänkte jag att för säkerhets skull ta och kolla vad andra har sagt om sidan. Efter att ha läst flera dålig reviews och anklagers på att sidan är ett scam för att lura pengar av folk, kunde jag fortfarande inte tro att min drömflicka skulle vara fejk.
Då fick jag iden om att försöka söka upp alison utan flirtfair. Jag tog foto från hennes profil och matade det till google bild sök motor. En sekund senare hittade jag hennes bild. Alison heter i verkligheten Jessica Burciaga och är en Playboy model. En liten undersökning senare visade det sig att alla de 10 tjejer som kontaktat mig via flirtfair har haft profilbilder som enkelt kunde hittas på webben med googles bild sök motor. Jag undvek denna fusk sida med blotta förskräckelsen.

replies: