Recensioner från den här användaren

Undvik denna sida!

Recensera om KnullKontakterna.se

Som föregående talare, Sven, så har jag också, dumt nog valt att betala, men det är precis som han säger, du kan inte ta bort din prenumeration, du måste ha en fax, och ärligt talat, hur många av oss har en fax? Inte många alls. Så, det här är en ren bedrägeri-sida, och innehållet i sig är egentligen inte mycket att hurra för, rätt tråkigt överlag. Verkligen inte värt att bli av med pengar den 27 varje månad under resten av sitt liv. Så, ni som går i tankar på att regga er på en porrsida och betala pengar, gör inte det. Den där tanken att "men, tröttnar man så kan man ju bara säga upp abonnemanget. Jo, tjena. För min del är det inte över, de ska inte komma undan med det här, men jag ville bara varna er andra.

Fördelar
Ingen alls.

Nackdelar
Du kan inte avsluta ditt medlemskap, du kan inte avsluta din prenumeration, de vill suga pengar ur dig.

Undvik Flirtfair

Recensera om FlirtFair

Detta är ren bluff, de vägrar avsluta abonnemang, så, betalar ni nu så lär ni få betala till dess att ni byter konto eller på något annat sätt kan hindra dem från att dra pengar från kontot. Detsamma gäller Singeldejting som drivs av samma företag som Flirtfair, det är egentligen samma sida, med ett annat namn. Undvik den sidan vad ni än gör. Det finns seriösa sidor där ute, så skippa den här skiten.

Fördelar
Inte en enda.

Nackdelar
Du kommer aldrig kunna avsluta ditt abonnemang. Du kommer att hamna i deras klor för all framtid. Gör som ni vill, men jag har varnat er.

replies:

Recensera: Hoppl�st att avsluta automatisk debitering!

Jag har gjort samma misstag, men ett tips till dig, som även jag kommer att göra. Byt kort. Jag vet inte vad du har för bank, men kolla med dem. De kan nog inte göra något, om du vägrar att betala för ärligt talat så har de nog inget rent mjöl i påsen, någon av dem. Jag har hursom skickat mejl till datingfactory, de som äger den här sidan, vad jag fattar det som. Jag hoppas att det har löst sig för dig, och att jag också kommer ur deras förbannade klor.