Recensioner från den här användaren

usla, dyra och oseriösa

Recensera om FlirtFair

Jag testade den liksom några andra sidor. flirtfair va dyrast, men jag fick inga resultat alls, medan jag flera svar och faktiskt träffar från andra, gratis sidor!
dessutom måste man läsa avtalet väldigt noga (ok det ska man göra, men hur ofta läser du igenom den 50 sidiga avtalet när du godkänner en iphone-uppdaterting?). där står att de automatiskt förlänger ens premiumkonto om man inte inom 1 dygn (!) säger upp det. dessutom när jag nu tvingas betala detta så finns inte den möjligheten på sidan, länkar funkar inte och sättet att betala via bank försökte jag, men de uppger fel betaluppgifter och betalningen godkänns inte. mailet kom dessutom i skräpposten, vilket inte känns seriöst.
STOR varning utfärdas! rekommenderar knullkontakt t.ex, eller vanliga dejtingsidor, där kontona inte är fejk, vilket jag också råkat för på flirtfair, trots att de motarbetar det som de säger. afrikanska tjejer som vill att man ska investera eller stödja, sånt spam-skit! Värsta skräpet någonsin. jag hoppas folk som funderar på att gå med läser detta och tänker om.

Fördelar
kan tyckas många vid första anblick, men det finns inga alls.

Nackdelar
precis allt.

replies: