50plus Match

Online dejting riktat till Aktiva 50 plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med under åren 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel i alla situationer: Många kandidater som direkt matchar de kiterier som är viktigt för alla: Ålder. Dating i Europa med MatchMedia 50plusmatch är en del av MatchMedia och vi rör oss snabbt genom Europa. Förutom Sverige är vi aktiva i Danmark, Nederländerna och i Belgium. Även fast vi är internationella fokuserar vi alltid på den lokala marknaden, Holländarna dejtar på ett annat sätt än Svenskar. Detta vet vi och tar hänsyn till; Vi anpassar sidan efter landet vi är i. Dejta framtiden med 50plusmatch Vi fortsätter att introducera nya sätt att ta kontakt med partners lättare och smidigare. Vi håller oss nära uppdaterade på de nya funktionerna och så fort du kan använda dessa, introducerar vi detta på sidan. 50plusmatch för dig Kundservice och Ditt förtroende för oss är viktigt!Detta tar vi hand om om det är därför vi ej har någon "no-reply"-mail så du kan svara på alla våra mail. Om du skickar oss ett mail svarar vi alltid så snart vi kan, personligt och rakt på sak.Vi är mycket angelägna om ditt privatliv och kollar därför alla profiler manuellt. Efter du hittat din match kan du vara säker på att vi ej skickar fler mail till dig. Ett lyckligt slut, vem vill inte ha det?

Hur fungerar det?

50plusmatch är särskilt för activa 50-plussare som letar efter ett seriöst förhållande. På detta sätt hittar du människor på samma våglängd enklare.


Registrera gratis

Du kan registrera dig grati och du kan vara gratis medlem så länge du önskar. Under registreringen kan du sätta in en profil i 4 enkla steg. Inte alla fält är ett krav, men väl ifyllda profiler får betydligt mer respons från andra medlemmar. Glöm inte att ladda upp dina bilder! Efter att du fyllt i din profil aktiverar du den via mejl. Efter att du loggat in så kan du börja leta efter andra medlemmar. Fyll i din sökprofil så ser du alla passande medlemmar. Klicka på hans/hennes nickname för att se deras hela profil.


Konstnader fullständigt medlemskap

Period Summa / månad 1 månad 299 kr 3 månader 199 kr 6 månader 119 kr 1 år 79 kr


50plus Match Recensioner

  pensionär

  Vill bli medlem men kan inte sätta in foton själv och undrar
  om jag kan maila några till er och ni kompletterar min profil som jag färdigställer.
  Tacksam för respons.
  Hittar inte någon adress till kundtjänst.
  Med vänlig hälsning, Rebecka

  Fördelar
  många från Stockholm som är mitt önskemål

  Nackdelar
  Vet ej ännu

  Bra 50plus datingsida

  Enkel och bra dejtingsida. Kundservice reagerar snabbt och adekvat. Har fått ett par trevliga dejtar, men jag är bara i början så vi får se hur det går. Tills nu toppen i varje fall!

  Fördelar
  bra sida

  söker du en flört och ett engångsligg?

  Hejsan Ebba här! Skulle du vara intresserad av ett diskret möte? Kontakt mig på min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

Besök 50plus Match

Skicka din recension