50plus Match

Online dejting riktat till Aktiva 50 plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med under åren 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel i alla situationer: Många kandidater som direkt matchar de kiterier som är viktigt för alla: Ålder. Dating i Europa med MatchMedia 50plusmatch är en del av MatchMedia och vi rör oss snabbt genom Europa. Förutom Sverige är vi aktiva i Danmark, Nederländerna och i Belgium. Även fast vi är internationella fokuserar vi alltid på den lokala marknaden, Holländarna dejtar på ett annat sätt än Svenskar. Detta vet vi och tar hänsyn till; Vi anpassar sidan efter landet vi är i. Dejta framtiden med 50plusmatch Vi fortsätter att introducera nya sätt att ta kontakt med partners lättare och smidigare. Vi håller oss nära uppdaterade på de nya funktionerna och så fort du kan använda dessa, introducerar vi detta på sidan. 50plusmatch för dig Kundservice och Ditt förtroende för oss är viktigt!Detta tar vi hand om om det är därför vi ej har någon "no-reply"-mail så du kan svara på alla våra mail. Om du skickar oss ett mail svarar vi alltid så snart vi kan, personligt och rakt på sak.Vi är mycket angelägna om ditt privatliv och kollar därför alla profiler manuellt. Efter du hittat din match kan du vara säker på att vi ej skickar fler mail till dig. Ett lyckligt slut, vem vill inte ha det?

Hur fungerar det?

50plusmatch r srskilt fr activa 50-plussare som letar efter ett serist frhllande. P detta stt hittar du mnniskor p samma vglngd enklare.


Registrera gratis

Du kan registrera dig grati och du kan vara gratis medlem s lnge du nskar. Under registreringen kan du stta in en profil i 4 enkla steg. Inte alla flt r ett krav, men vl ifyllda profiler fr betydligt mer respons frn andra medlemmar. Glm inte att ladda upp dina bilder! Efter att du fyllt i din profil aktiverar du den via mejl. Efter att du loggat in s kan du brja leta efter andra medlemmar. Fyll i din skprofil s ser du alla passande medlemmar. Klicka p hans/hennes nickname fr att se deras hela profil.


Konstnader fullstndigt medlemskap

Period Summa / mnad 1 mnad 299 kr 3 mnader 199 kr 6 mnader 119 kr 1 r 79 kr


50plus Match Recensioner

  pensionr

  Vill bli medlem men kan inte stta in foton sjlv och undrar om jag kan maila ngra till er och ni kompletterar min profil som jag frdigstller. Tacksam fr respons. Hittar inte ngon adress till kundtjnst. Med vnlig hlsning, Rebecka

  Fördelar
  mnga frn Stockholm som r mitt nskeml

  Nackdelar
  Vet ej nnu

  Bra 50plus datingsida

  Enkel och bra dejtingsida. Kundservice reagerar snabbt och adekvat. Har ftt ett par trevliga dejtar, men jag r bara i brjan s vi fr se hur det gr. Tills nu toppen i varje fall!

  Fördelar
  bra sida

  sker du en flrt och ett engngsligg?

  Hejsan Ebba hr! Skulle du vara intresserad av ett diskret mte? Kontakt mig p min profil LittleGirlEbba.goshrink.com

Besök 50plus Match

Skicka din recension