+ & -

Kan instÀmma i vad alla skriver hÀr ovan! fast det finns sÀkert bÄde manliga och kvinnliga operatörer, se det frÄn den ljusa sidan dom jobbar inte som telefon försÀljare! SÄ dom plÄgar inte livet av en. Visst Àr största delen fiktiva profiler men det finns trÀffbara tjejer ocksÄ. Men kom ihÄg att det Àr en underhÄllning sida!!! och underhÄllning fÄr du!

Jag besökte detta stÀlle första kvartalet 2019, stÀngde sen ner och fortsatte till andra stÀllen som Àr gratis mer eller mindre men inte lika roliga dÄ som MogenFling! sÄ mitt betyg hÀr blir absolut inte sÀmsta stÀllet men dyraste. SÄ jag Àr övertygad att detta stÀlle fyller en bra social funktion för trevliga chattar om allt utan censur.

Fördelar
Vill du chatta sÀkert och ha kul, prata om allt utan censur. Tycker den du skriver med att det Àr kul, kommer du fÄ lÀngre svar. SÄ det Àr positiv att inte skriva med mÄnga! Testa och du blir en erfarenhet rikare, men stanna inte för lÀnge bara! UnderhÄllning av proffsiga operatörer och man kommer att fÄ sig mÄnga skratt.

Nackdelar
Du kommer inte att trÀffa nÄgon i IRL. Det kostar för mkt med tanke pÄ att det Àr begrÀnsat antal rader du fÄr skriva, frÄn början var det 10 rader sÀnktes sen 7. Den du skriver till svarar ofta kort 1-3 rader, men det kan bli lÀngre om den du skriver tycker det Àr kul. Att det kommer för mycket i inkorgen vilket Àr onaturlig och jobbig, men vi killar fÄr kÀnna pÄ hur det kÀnns för en tjej pÄ andra dating sidor nÀr flera hundra killar bombar henne.

Besök MogenFling Recensioner om MogenFling

Skriv ett svar pÄ denna recension

Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon skriver en annan recension om MogenFling
Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon svarar pÄ min recension
Jag godkÀnner anvÀndarvillkoren