+ & -

Kan instämma i vad alla skriver här ovan! fast det finns säkert både manliga och kvinnliga operatörer, se det från den ljusa sidan dom jobbar inte som telefon försäljare! Så dom plågar inte livet av en. Visst är största delen fiktiva profiler men det finns träffbara tjejer också. Men kom ihåg att det är en underhållning sida!!! och underhållning får du!

Jag besökte detta ställe första kvartalet 2019, stängde sen ner och fortsatte till andra ställen som är gratis mer eller mindre men inte lika roliga då som MogenFling! så mitt betyg här blir absolut inte sämsta stället men dyraste. Så jag är övertygad att detta ställe fyller en bra social funktion för trevliga chattar om allt utan censur.

Fördelar
Vill du chatta säkert och ha kul, prata om allt utan censur. Tycker den du skriver med att det är kul, kommer du få längre svar. Så det är positiv att inte skriva med många! Testa och du blir en erfarenhet rikare, men stanna inte för länge bara! Underhållning av proffsiga operatörer och man kommer att få sig många skratt.

Nackdelar
Du kommer inte att träffa någon i IRL. Det kostar för mkt med tanke på att det är begränsat antal rader du får skriva, från början var det 10 rader sänktes sen 7. Den du skriver till svarar ofta kort 1-3 rader, men det kan bli längre om den du skriver tycker det är kul. Att det kommer för mycket i inkorgen vilket är onaturlig och jobbig, men vi killar får känna på hur det känns för en tjej på andra dating sidor när flera hundra killar bombar henne.

Besök MogenFling Recensioner om MogenFling

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om MogenFling
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren