MogenFling

Ja, det är är enkelt. Som medlem of mogenfling.com får du alla verktyg du behöver. Ett lättanvändt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter ... snabbt

MogenFling Recensioner

  Lätt som en plätt

  Jag rekommenderar 'MogenFling' starkt. Det är jättelätt att få kontakt med kvinnor i olika åldrar, och nu har jag precis bokat in en träff med en kvinna som jag verkligen gillar.

  Hittade rätt tjej

  Är en lesbisk tjej som har haft jättesvårt att hitta en bra sida där jag kan känna mig trygg. Har fått kontakt med flera tjejer här så jag kan verkligen rekommendera den till andra som är i min situation. Sett att det finns mycket män här också så det är en sida för alla.

  Rekommenderar

  Har varit medlem på många olika sidor i ett desperat försök att hitta en annan tjej som är gay. Utbudet är mycket bättre här än vad jag upplevt på andra sidor. Nu får jag hålla tummarna att jag hittar den som passar mig.

  En av de bättre

  Av alla "knullsidor" jag är med på, är nog detta en av de bästa och där jag faktiskt träffat mest seriösa kvinnor för lite kul i sängen.

  Fördelar
  Inte en massa bullshit

  Nackdelar
  Har inga abonnemang för chatt, bara krediter

Besök MogenFling

Skicka din recension