Gratis Dejting

Ordning:

1

Recensioner och erfarenheter om OnlineDejt

OnlineDejt

Välkommen till OnlineDejt.se!

Chatta online med andra singlar.
Bläddra bland profiler med foton
Dejta andra medlemmar.
Lägg upp bilder och videos
Hitta evenemang för singlar.

Alla över 18 år kan bli medlem helt gratis!
Läs mer »

Besök OnlineDejt

2

Recensioner och erfarenheter om HappyPancake

HappyPancake

HappyPancake är en av de största dejtingsidorna i Sverige. Med tusentals medlemmar finns det goda chanser att träffa din blivande på HappyPancake. HappyPancake är en gratis dejtsingsida med alla funktioner som brukar finnas i betalversioner av dejtingsidor. HappyPancake har en matchningsfunktion som innebär att du söker efter din ”drömpartner” och får automatiskt fram personer som kan vara en match. På HappyPancake skapar du en unik profilsida där du presenterar dig i ord och bild. Profilen kompletteras med profilbild och viktiga detaljer som vad du söker efter. På HappyPancake har alla medlem
Läs mer »

Besök HappyPancake

3

Recensioner och erfarenheter om Badoo

Badoo

Badoo är redan världens största och snabbast växande sociala nätverk för att möta nya personer. Vi har miljontals användare och hundratusentals blir medlemmar varje dag.

Badoo fortsätter ständigt att utveckla nya funktioner för att hålla våra medlemmar engagerade och lojala.
Läs mer »

Besök Badoo

4

Recensioner och erfarenheter om LoginLogout.se

LoginLogout.se

Våga ta chansen i höst

Loginlogout.se är Sveriges snabbast växande mötesplats. Här är det alltid gratis att bli medlem och att använda våra tjänster. Genom att bli medlem på loginlogout.se så blir du en del av den gemenskap och värme vi vill sprida.
Läs mer »

Besök LoginLogout.se

5

Recensioner och erfarenheter om Date.ax

Date.ax

Date.ax är en gratis dejtingsida som passar alla över 18 år. På date.ax hittar du enkelt din partner genom avancerade sökmetoder efter hur just din partner ska vara. Sidan uppdateras kontinuerligt och växer ständigt med nya profiler. På Date.ax registrerar du dig och söker partner kostnadsfritt. Kanske hittar du din din nästa make/maka eller bästa vän på date.ax?
Läs mer »

Besök Date.ax

6

Recensioner och erfarenheter om Love2u

Love2u

Kärlek och vänner, så nära dig. På love2u har varje medlem sitt eget bildgalleri, blog, privatchatt, video, mm. Och allt är givetvis gratis. Vi tycker nämligen att dejting ska vara gratis.

Som ni ser har vi bytt design på love2u. Hoppas ni gillar den nya designen. Vi har gjord det enklare för er att navigera mellan profiler och olika sidor på sajten.
Läs mer »

Besök Love2u

7

Recensioner och erfarenheter om Datingsidan.se

Datingsidan.se

Datingsidan är en 100% gratis dejtingsida / mötesplats för alla över 18 år, som vill träffa nya vänner eller kärleken. Det bästa är att till skillnad från de flesta dejtingsidor så är denna sida inte enbart för singlar! Så varför inte registrera dig och komma in i gemenskapen! De flesta är från Sverige, men vi har även medlemmar från Finland, Danmark och Norge.
Läs mer »

Besök Datingsidan.se

8

Recensioner och erfarenheter om Flirting

Flirting

Här kan du träffa speciella partners för sexiga stunder eller någon att dela ditt liv med – oavsett om du är singel eller om ni är ett par. Flirting.se är en seriös dejtingsida med lång erfarenhet av att skapa kärleksrelationer och vänskap. Här kan du visa upp din sexuella sida till fullo genom både bilder och filmer – allt för att hitta din perfekta partner. På Flirting.se kan du även skapa en egen TV-kanal, där du via din webcam sänder ut heta livesändningar kostnadsfritt. Flirting.se finns även till mobilen, så att du kan dejta när som helst, var som helst! Det är gratis att skapa en profil
Läs mer »

Besök Flirting

9

Recensioner och erfarenheter om LemonDate

LemonDate

Det är nytt, spännande och fullt av roliga funktioner. Lemondate är för dig som söker efter vänskap, en date eller mer än så.

På Lemondate kan du Chatta, skicka meddelanden, skicka e-kort, designa din egen profilsida med bilder och grafik, spara favoriter, blockera användare, hantera din egen gästbok, rösta på medlemmar plus mycket mycket mer.
Läs mer »

Besök LemonDate

10

Recensioner och erfarenheter om Singel.se

Singel.se

Singel.se har förbättrat den traditionella kontaktannonsen, med unika tjänster och finesser, allt för att hjälpa dig att hitta nya kompisar eller en ny livskamrat. Och Singel.se är helt gratis!
Läs mer »

Besök Singel.se

11

Recensioner och erfarenheter om SpotMyMatch

SpotMyMatch

Spotmymatch är gratis dejting - på riktigt. Glöm att du kan registrera en profil men sen måste börja betala för att kunna skcka eller ta emot meddelanden. Du betalar inte något för att skicka eller ta emot meddelanden eller skriva i vår "Minglebox" som alla användare kan se. DET ÄR GRATIS HELT ENKELT! Vår förhoppning är att vår sida skall hjälpa dig träffa den rätta. Du registerar dig på en minut eller två. Så tveka inte, gå med och låt det roliga börja!
Läs mer »

Besök SpotMyMatch