Recensioner från den här användaren

Lätt att träffa ryskor här

Recensera om Meetic

Det finns förutom de båda ryskor som jag mejlade till även en del svenska tjejer här. Dock inte så många från min hemstad utanför Stockholm. En kul grej är matchningsprofilerna 6 st om dagen som man får utan att själv göra mer än att fylla i vad man vill ska matcha. Glöm inte att säga upp det i tid. 894 kr för ett halvår kostar det, vilket är hyfsat prisvärt. Det går säkert att träffa en svensk tjej här men de är dåliga på att ta första steget eller svara. Annars är det en bra sajt men någon date på snart sju månaders medlemskap har jag inte fått. Hoppas ni har bättre tur som läser detta ;-)

Fördelar
Bra profilmatchningar.
Frågor kan ställas i form av ett quiz till dem som besöker din profil.
En hel del svenska tjejer.
Ganska lätt att säga upp

Nackdelar
Tjejerna är dåliga på att svara och att ta första steget.
Ryskor finns det här men det behöver ju inte vara någon nackdel men se upp ändå.
Automatisk förnyelse av prenumeration.

Glöm inte att säga upp det i tid

Recensera om E-Kontakt

Var medlem 10 månader då det var något bra erbjudande men totalt på den tiden hade jag kontakt med en 29-årig tjej från Bollnäs ganska nära min hemort. Hon skrev två meddelanden som var av längre karaktär. Sedan berättade jag att jag är sjukskriven och då på heltid. Jag arbetstränade men fick inget mer svar. Jobb ÄR ett krav och glöm inte att vara väldigt aktiv. Det märkte jag var viktigt. Sade upp det i god tid så sista månaden kunde jag INTE ens logga in på sajten!
Få tjejer från min hemstad. Särskilt utan barn som jag vill ha. Nej använd happypancake, Mötesplatsen eller Spraydate i stället.

Fördelar
Många svenska tjejer

Nackdelar
Väldigt få meddelanden om man är kille och arbetslös.
Automatisk förnyande av prenumeration.

Fick två dejter med samma tjej men inget mer

Recensera om Spraydate

Nu har jag inte varit betalande medlem i Spraydate. Visste inte ens att den fanns kvar men jag fick en god vän som tidigare var en date. Vi har kontakt på Facebook idag faktiskt. Kul. Många svenskar här men inte så värst många från min hemstad 18 mil från Stockholm. Med tanke på det låga priset kan jag rekommendera sajten men det var som sagt i början av 2000-talet.

Fördelar
Många svenska tjejer.

Nackdelar
Inga förutom att sajten var seg förr om åren men det kan ju ha ändrats.

:

Recensera: singel

Jag gick med Be2.se för att det var matchade profiler precis som på Meetic. Var medlem i ett halvår och sade upp det i god tid innan det skulle förnyas. Då för några år sedan var det inga problem att säga upp.Man gick in under konto prenumeration tror jag. Träffade jag någon då? Nej. En tjej i Sthlm med afrikanskt utseende skrev att jag inte var hennes typ. Den andratjejenf

Recensera: egenfretagare

Man träffar på ryskor här men det finns också ganska många svenska tjejer. Dock inte så många utan barn från min hemstad 18 mil från Stockholm. Trevligt med matchningsfunktionerna men tänk på att avsluta ditt abonnemang i tid bara.

Recensera: egenfretagare

Du avslutar ditt abonnemang under konto prenumeration. Rekommenderar 6 månader för 894 kr. Dras sedan efter ett halvår 149 kr i månaden. De dagliga matchningarna man får 6 st per dag är kul. De lagras också de profiler du vill ha.