Recensioner från den här användaren

Många falska profiler..

Recensera om E-Kontakt

E-kontakt är riktigt tillhåll för nya former av "Nigeriabrevet". Massvis med falska profiler av personer som sitter i någon Afrikanskt eller Asiatiskt land och försöker lura kärlekstörstande medelålderspersoner, både kvinnor och män. Jag har fortfarande en aktiv prenummeration, som jag inte tänker förnya.
Har själv kontaktat kundservice och gett dem bevis för dessa falska profiler, men har aldrig fått nån respons. har däremot sett att vid något tillfälle har dem plockat bort en profil som utpekats som falsk.
Min erfarenhet är också att folk inte svarar..varför? Det har jag fortfarande inte listat ut. Märkligt beteende.
Ett annat märkligt beteende några använder sig av är att de skickar ett meddelande med önskan att man hör av sig och när man försöker göra det, då har dem blockerat en. Otroligt sjukt! har följaktligen också svårt att rekommendera sidan...

Fördelar
Användarvänlig sida. Lätt att uppfatta och kommunicera.

Nackdelar
De har svårt att kontrollera alla falska profiler.

Pedofiljakt

Recensera om Kamrat.com

Nej

Fördelar
Alla kamraterna man får.

Nackdelar
Pedofiler som erbjuder sex som t.e.x.patrick36 har gjort joho,kungen75 oxå gjort ett par ggr.stoppa dem nu.är äckliga.

ErotikDating.se

Recensera om ErotikDating.se

Jag kan rekomendera denna sidan då jag varit medlem i cirka 3 månader och hittat fler tjejer att möta IRL.

Fördelar
Designen är sjukt snygg, snabb sida

Nackdelar
Inget

Hittade kärleken

Recensera om Date.ax

Tänk att jag hittade min kärlek på date.ax. Nu skall vi ner till Thailand i 2 veckor. Underbart!

Fördelar
Kostar inget. Ingen reklam och bra support.

Gratis för kvinnor

Recensera om FlirtFair

Jag är bara ute efter att ha lite skoj på nätet och Flirtfair var bäst för mina behov. Andra hemsidor fokuserade mer på seriös dejting och det är inte jag ute efter. Dessutom är det gratis för kvinnor, men inte för män och jag måste säga att jag känner mig tryggare av att veta att inte vilka män som helst använder sig av hemsidan. Det är möjligt att det finns fler kvinnor på sajten på grund av detta, men dem männen jag pratat med har jag varit nöjd med så det kanske är lite mer exklusivt i urvalet av medlemmar.

Jag är generellt sätt nöjd, jag har lyckats hitta det jag är ute efter.

Supertrevlig datingsite!

Recensera om Date.ax

Trevlig liten datingsite utan avgifter och reklam. Jag hittade min hjärtevän från Åland på date.ax och är mycket nöjd med hur sidan fungerar. Date.ax har snabb personlig support. Bättre support än vissa stora betalsiter som jag testat.

Fördelar
Enkel och kostnadsfri med suverän support.

revisor

Recensera om E-Kontakt

dåligast av alla jag provat . lång tid för att få svar påkundeservice

Inget vidare

Recensera om C-date

Även om sajten ser lovande ut ger den inte mycket. Andelen kvinnor på sidan är långt under de 50 % som anges, huvuddelen av alla svar man får från kontaktförslagen kommer från s.k. scammers (bedragare) som utger sig för att vara kvinnor i något annat land vilket märks på deras dåligt formulerade mail översatta med Google Translate.

Visst kan man få ett och annat seriöst mail men det leder sällan till något. Dessutom är tjänsten riktigt svår att säga upp. C-Date behandlar själva kreditkortsbetalningar och bolaget är registrerat i Luxemburg dit man måste faxa uppsägningen annars förnyas medlemskapet automatiskt. Jag lyckades dock få dem att goda uppsägningen genom att skicka ett argt mail.

revisor

Recensera om E-Kontakt

blåste mmej på månadsbetaling!!!

Nackdelar
automatisk avdrag på konton :-(

: