PhoneCafe - 8 Recensioner

PhoneCafe Logo

55.6% rekommendera, 8 Recensioner

  1. PhoneCafe
  2. PhoneCafe Recensioner
  3. Skriv också en recension om PhoneCafe

PhoneCafe

På Phone Cafés teledating samlas killar och tjejer från hela landet för att flörta och dejta. Ta din telefon, ring in och spela in en presentation. Sedan kan du skicka och ta emot meddelanden och prata direkt med de som är på linjen just nu. Caféet är öppet dygnet runt, året runt.

PhoneCafe Details

Hits: 1292

URL: http://www.phonecafe.se/

Kategorier: Teledating

Recensioner: 8


PhoneCafe recensioner (8):

PhoneCafe - Enkel och bra teledatingtjänst för b&ari

0

Recension:
Jag har träffat flera tjejer från linjen irl, bl.a. två tjejer som sedan blev mina flickvänner - vid olika tillfällen .
Man kan med fördel prata privat med en tjej på linjen och efter en stund be dem att ringa upp på ens privata nummer.
Ibland vill tjejerna träffas först efter att man har pratat i telefon några dagar, men jag har även träffat flera tjejer samma dag (eller oftast samma natt) och är närmast förvånad över att de nästan alltid har kommit hem till mig, även mitt i natten (det kanske underlättar om man bjuder på taxin). Tips för träff samma natt är att ringa sent på helgen när tjejerna är glada i hatten och kanske vill göra något spännande som de annars inte vågar göra.

Fördelar:
- Enkel och snabb kontakt
- Man kan träffa tjejer både för ons och för ett förhållande, och även för andra typer av träffar
- Det finns tjejer med ALLA typer av sexuella preferenser

Nackdelar:
Vid vissa tider är det väldigt få tjejer på linjen (men nästan alltid någon), men det är ju svårt att göra något åt, folk ringer ju förstås när de vill

Antonio rekommenderar PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - Svar till Micke.

0

Recension:
Tack Micke för ett intressant och bra inlägg.

Det har länge funnits en debatt om fejkade profiler/presentationer på digitala dejtingtjänster.

För att undvika missförstånd om vår tjänst, känns det viktigt för oss att berätta att Phone Cafe inte har fejkade presentationer.

Vi är glada att du har haft glädje av tjänsten och väljer att rekommendera oss.

Vi hoppas att du även i framtiden kommer hitta fler trevliga dejter hos oss!

Tveka inte att kontakta oss på [email protected] om du vill fråga något.

Mvh
Maria
Phone Café kundtjänst

Maria rekommenderar PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - Bra ibland, inspelat ibland

0

Recension:
Bra telefonlinje och lätt att få kontakt med tjejer och kvinnor för dejter i verkligheten - ofta samma dag.
Dock finns en del inspelade meddelanden som sänker det hela. En klassiker är ett meddelande från en äldre kvinna som alltid börjar "Hej och godkväll..." Efter det meddelandet hör man nästan alltid (99%) telefonlinjens värd säga "Nu har du hört alla". Ett klassiskt mönster som man kan se med humor på.
Jag har träffat många fler kvinnor i verkligheten från phonecafe än från några sajter på internet.

Fördelar:
Lätt att få kontakt och dejter med riktiga kvinnor i verkligheten - ofta samma dag.

Nackdelar:
Tyvärr en del inspelade meddelanden.

Micke rekommenderar PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - Fejk

0

Recension:
Phonecafe är så fejk som någonting någonsin kan bli. Det är nämligen så att när man som kille/man ringer in så hamnar man hos en sk sexvärdinna som är anställd av unicorn. Det finns inga singeltjejer på phonecafe.
mvh/Johan

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Man blir grundlurad.

Johan rekommenderar INTE PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - Svar till Erik

0

Recension:
Tråkigt att du inte har fått någon kontakt med tjejer på linjen. Vi kan dock garantera att det är riktiga tjejer på linjen och vi försöker inte bluffa för att hålla kvar killar på linjen i onödan. Tvärtom önskar vi att alla skall kunna få kontakt så fort som möjligt. Vi startade 1994 med denna tjänst och vi skulle inte överlevt om tjänsten inte fungerat bra. Om du har sett våra annonser eller vår hemsida så ser du dessutom att vi riktar annonser även direkt till tjejer. Detta vore meningslöst och kostsamt för oss om vi inte hade några riktiga tjejer där. Dock är det på linjen som ute på krogen eller andra ställen där man dejtar att vi inte kan garantera att du får napp. Tjejer nappar på de killar de tycker är intressanta och vi kan inte tvinga tjejer att prata med dig om de inte vill. Ett bra tips är att vara artig och trevlig och att presentera sig med namn. Glöm inte tjejer är svaga för komplimanger.

Mvh
PC kundtjänst


PhoneCafe - Phonecafe - svar till Helena Åsberg

4

Recension:
Helena Åsberg, jag skickade ett mail till den adress som du angav men fick inget svar tillbaka. Detta understryker bara vilket skoj- och bluff-företag ni är.
Ett seriöst företag svarar sina kunder. Vill än en gång varna andra för att använda denna teletjänst. Tro inte att ni kommer komma i kontakt med några personer. Det enda som händer är att ni får lyssna på inspelade presentationer och en "guide" som säger "Vänta så ska jag framföra ert meddelande till den andra personen, det kan ta en liten stund". Det tar en liten stund. Det tar en lång stund. Ingenting händer. Till slut ger man upp och lyssnar på nästa presentation. Proceduren upprepas. Guiden pratar. Väntan. Ingenting händer. Till slut inser man att det enda syftet med detta är att hålla kvar en i telefonen så länge som möjligt, för att företaget bakom Phonecafe ska tjäna så mycket pengar som möjligt på alla dumskallar som ringer in. Helena Åsberg påstår att man visst kan komma i kontakt med folk genom denna tjänst, men jag köper inte det. Jag har försökt vid ett flertal tillfällen, vid olika tidpunkter, men aldrig kommit i kontakt med en endaste person. Är en helt vanlig kille som bara ville testa denna tjänst, tills jag insåg att det bara handlar om rent lurendrejeri. Med tanke på att man inte får någon valuta för pengarna så är det ruskigt dyr tjänst. Bortkastade pengar helt enkelt. //Erik

Erik rekommenderar INTE PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - VD

0

Recension:
Här kommer svar till dig Erik som inte fick napp på Phone Cafe. Först av allt så måste jag beklaga att du inte fick kontakt med någon tjej. Det händer och jag vill gärna förklara varför. Om det är få personer på linjen, dvs både tjejer och killar och dom får kontakt och gillar varandra, så blir dom upptagna med sk direktkopplade samtal (inte att skicka meddelande till varandra). Är man då intresserad av någon speciell som är upptagen med någon annan, kan man vänta på att (i ditt fall tjejen) är ledig, alt gå vidare. Har man spelat in ett meddelande till personen man vill prata med, så får mottagaren det när hon/han har pratat färdigt. Mein inte om mottagaren har lagt på. Vilket ofta händer.

Bästa tiden att ringa då det är mest folk är på kvällen efter 22.00 tiden fram till 01.00 på vardagar och fram till 04.00 på helgnätter.Då är det mycket mer folk inne.

Phone Cafe finns i flera länder och mitt bolag Unicorn Communications AB har drivit den sedan sommaren 1994. Vi får mycket få kundtjänstklagomål om själva innehållet. Men visst händer det att folk inte blir nöjda ibland. Vårt mål är se till att alla besökare blir så nöjda som det går. Snälla kontakta oss på kundtjänst 08-440 41 09 så får vi bjuda dig på någon form av kompensation och lyssna till vad du har att säga.\r\nVill du hellre maila kan du det på [email protected]\r\n\r\nVänliga Hälsningar,
Helena Åsberg.
VD Unicorn Communications AB
Box 7059
103 86 Stockholm

Fördelar:
Snabbt, enkelt och roligt. Inga webbkonton behövs. Anonymt.

Nackdelar:
Dubellkolla hemsidan, det finns svackor av besökartrafik. Kan som sagt kollas via hemsidan.

Helena Ã…sber rekommenderar PhoneCafe till vänner

PhoneCafe - Varning för PhoneCafe

0

Recension:
Har testat PhoneCafe några gånger men det enda som händer är att man blir blåst på pengar. Först talar man in en kort presentation om sig själv och sedan får man lyssna på andras presentationer. När man hör en presentation som man gillar så kan man välja att komma i kontakt med den personen. Då får man spela in ett meddelande till den personen och vänta. Problemet är att man aldrig får något svar tillbaka. Rösten i telefonen säger att "det kan ta lite tid att få svar", vilket man ändå aldrig får, allt medan kronorna tickar iväg. Har prövat att variera mina meddelanden och presentationer, men har trots det inte kommit i kontakt med en endaste person. Är helt säker på att denna teletjänst är en enda stor bluff som bara går ut på att blåsa folk på pengar.

Erik rekommenderar INTE PhoneCafe till vänner

Skriv också en recension om PhoneCafe

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare


Ja, jag skulle rekommendera PhoneCafe till mina vänner
Nej, jag skulle inte rekommendera PhoneCafe till mina vänner
Inte aktuellt/Ingen åsikt


Skicka mig ett e-mail när någon skriver en ny recension om denna hemsida

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på min recension

Besök PhoneCafe


Hem » Teledating » PhoneCafe