Varning

Denna sida är rena sk*ten, tro mig. Hoppas att ni läser Alla dessa recensioner eller åtminstone ser medelbetyget som denna sida har fått.
Instämmer i det mesta som har skrivits i tidigare recensioner.
Svårt att stoppa betalningen, man har gjort sitt yttersta för att gömma denna funktion och komplicera till det.
Alldeles för många fejkprofiler slinker igenom deras system, tycks ha blivit ännu värre på senare tid.
De kör med något system där man kan skicka färdiga flirtar till alla och dessa är formulerade att låta personligt fast dom inte är det. Kan låta i stil med: "hej jag gillade din profil" ,"en blomma till dig" osv. Och detta är förstås ytterst förvirrande i början att luska ut vilka meddelanden som verkligen är till dig och vilka som är till den stora massan.
När man väl har luskat ut vilka som är personliga och vilka som är opersonliga meddelanden så blir det bara störande. Det kommer flera av dessa meddelande dagligen i inkorgen. Sedan har dom funktionen att kunna skriva ett personligt lovemail till den stora massan och gissa vad ? Även det henomsyras av lögn. Du Måste formulera den personligt fast du inte menar att det ska vara personligt. Allt för att locka till intresset hos dom andra och få lite action på sidan. Tyvärr blir ju motparten besviken när de märker att det inte var personligt utan ett massmail.
Blir irriterad bara att jag skriver om dessa saker och så ska ju inte verktyget i jakten på kärlek uppfattas. Verktyget, dvs sajten ska ju vara smidig och enkel. Så att du som användare enkelt ska komma i kontakt med motparten. Den ska knte innehålla en massa falska rökridåer för att det ska verka som att det händer mycket i din inkorg och på sajten.
Innan jag avslutar denna recension så vill jag uppmärksamma ytterligare en i raden av alla förbannade lögner som dom ägnar sig åt. Detta har dom börjat med ganska nyligen.

Det plingar till i din telefon och du ser att du har fått ett mejl från Firstdate.
Du öppnar mejlet och läser att någon har markerat dig som favorit, het eller att någon helt enkelt att mejlat just Dig.
Exempel: "Svara Emma som har mejlat dig" (man ser alltid bild på personen också) eller ""Jenny har lagt till dig som favorit". Dessa som sagt är bara falska mail! Så åter ännu mera lögn och lurendrejeri för att få det att verka som att det händer mycket på sidan och för att desperat få dig att besöka den.

Så sammanfattningsvis måste jag säga det att denna sida är som sagt vedervärdig och tanken på att någon blir rik på detta sätt äcklar mig enormt.
Ifrågasätter sidans legitimitet. Får man gång på gång ljuga för sina medlemmar på detta sätt för att försöka få dom att stanna kvar på sidan och eventuellt ge dom sina pengar? Om ja så tycker jag att vi har fel på vår lagstiftning gäller laglig verksamhet.
Till sist hoppas jag innerligt att så många som möjligt läser denna eller dom föregående recensionerna för att förstå att det verkligen är stor skillnad på olika dejtingsajter.
Ha det gott.

Fördelar
Hela tjänsten går ut på att lura sina medmänniskor. Då blir det svårt att hitta fördelar.

Nackdelar
Allt.

Besök FirstDate Recensioner om FirstDate

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om FirstDate
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren