Varning

Denna sida Àr rena sk*ten, tro mig. Hoppas att ni lÀser Alla dessa recensioner eller Ätminstone ser medelbetyget som denna sida har fÄtt.
InstÀmmer i det mesta som har skrivits i tidigare recensioner.
SvÄrt att stoppa betalningen, man har gjort sitt yttersta för att gömma denna funktion och komplicera till det.
Alldeles för mÄnga fejkprofiler slinker igenom deras system, tycks ha blivit Ànnu vÀrre pÄ senare tid.
De kör med nÄgot system dÀr man kan skicka fÀrdiga flirtar till alla och dessa Àr formulerade att lÄta personligt fast dom inte Àr det. Kan lÄta i stil med: "hej jag gillade din profil" ,"en blomma till dig" osv. Och detta Àr förstÄs ytterst förvirrande i början att luska ut vilka meddelanden som verkligen Àr till dig och vilka som Àr till den stora massan.
NĂ€r man vĂ€l har luskat ut vilka som Ă€r personliga och vilka som Ă€r opersonliga meddelanden sĂ„ blir det bara störande. Det kommer flera av dessa meddelande dagligen i inkorgen. Sedan har dom funktionen att kunna skriva ett personligt lovemail till den stora massan och gissa vad ? Även det henomsyras av lögn. Du MĂ„ste formulera den personligt fast du inte menar att det ska vara personligt. Allt för att locka till intresset hos dom andra och fĂ„ lite action pĂ„ sidan. TyvĂ€rr blir ju motparten besviken nĂ€r de mĂ€rker att det inte var personligt utan ett massmail.
Blir irriterad bara att jag skriver om dessa saker och sÄ ska ju inte verktyget i jakten pÄ kÀrlek uppfattas. Verktyget, dvs sajten ska ju vara smidig och enkel. SÄ att du som anvÀndare enkelt ska komma i kontakt med motparten. Den ska knte innehÄlla en massa falska rökridÄer för att det ska verka som att det hÀnder mycket i din inkorg och pÄ sajten.
Innan jag avslutar denna recension sÄ vill jag uppmÀrksamma ytterligare en i raden av alla förbannade lögner som dom Àgnar sig Ät. Detta har dom börjat med ganska nyligen.

Det plingar till i din telefon och du ser att du har fÄtt ett mejl frÄn Firstdate.
Du öppnar mejlet och lÀser att nÄgon har markerat dig som favorit, het eller att nÄgon helt enkelt att mejlat just Dig.
Exempel: "Svara Emma som har mejlat dig" (man ser alltid bild pÄ personen ocksÄ) eller ""Jenny har lagt till dig som favorit". Dessa som sagt Àr bara falska mail! SÄ Äter Ànnu mera lögn och lurendrejeri för att fÄ det att verka som att det hÀnder mycket pÄ sidan och för att desperat fÄ dig att besöka den.

SÄ sammanfattningsvis mÄste jag sÀga det att denna sida Àr som sagt vedervÀrdig och tanken pÄ att nÄgon blir rik pÄ detta sÀtt Àcklar mig enormt.
IfrÄgasÀtter sidans legitimitet. FÄr man gÄng pÄ gÄng ljuga för sina medlemmar pÄ detta sÀtt för att försöka fÄ dom att stanna kvar pÄ sidan och eventuellt ge dom sina pengar? Om ja sÄ tycker jag att vi har fel pÄ vÄr lagstiftning gÀller laglig verksamhet.
Till sist hoppas jag innerligt att sÄ mÄnga som möjligt lÀser denna eller dom föregÄende recensionerna för att förstÄ att det verkligen Àr stor skillnad pÄ olika dejtingsajter.
Ha det gott.

Fördelar
Hela tjÀnsten gÄr ut pÄ att lura sina medmÀnniskor. DÄ blir det svÄrt att hitta fördelar.

Nackdelar
Allt.

Besök FirstDate Recensioner om FirstDate

Skriv ett svar pÄ denna recension

Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon skriver en annan recension om FirstDate
Skicka ett e-postmeddelande nÀr nÄgon svarar pÄ min recension
Jag godkÀnner anvÀndarvillkoren