FirstDate - 32 Recensioner

FirstDate Logo

12.5% rekommendera, 32 Recensioner

  1. FirstDate
  2. Kärleken har inga gränser
  3. Flest singlar online
  4. FirstDate Recensioner
  5. Skriv också en recension om FirstDate

FirstDate

Välkommen till Firstdate
Söker du också efter den stora kärleken? Sedan 2008 har Firstdate hjälpt tusentals singlar med att hitta kärleken online. Med över 1,5 miljoner singlar från hela Norden är chansen stor att även du hittar någon att tycka om.

Skandinaviens största dejtingsida
Vi erbjuder rolig och spännande dejting i en trygg miljö. Varje dag skickas det mellan fem och tio miljoner mejl bland våra medlemmar och mellan 200 000 till 300 000 singlar är online varje dag.

Här hittar du spännande dejting för både män och kvinnor och Firstdate är den dejtingsida i Sverige som har flest singlar online per dag. Faktum är att det varje dag ansluter sig 500 nya singlar till Firstdate.

Online dejting – tryggt, säkert och enkelt
Firstdate erbjuder nätdejting med en mängd olika funktioner för att ditt singelliv ska bli roligt, spännande och enkelt. Som medlem kan du bland annat skicka mysiga Lovemails, lista singlar och föreslå singelevent. Eller varför inte använda Hot or Not, en bildfunktion där du enkelt bläddrar mellan tillgängliga singlar och väljer ut de singlar som du tycker är attraktiva för dig.

Dessutom får du dagligen singelförslag som matchar dina önskemål hos en partner.

Fler och fler väljer att dejta på nätet. Att söka kärleken på dejtingsidor är ett smidigt sätt att lära känna människor och hitta en potentiell partner. Du kanske känner att kroglivet är mindre intressant, att hela ditt kompisgäng är genomsökt eller att du helt enkelt vill pröva ett nytt sätt att lära känna människor. Då passar Firstdate dig utmärkt.

Denna hemsida är inte längre aktiv!

FirstDate Details

Hits: 2860

URL: http://www.firstdate.se/

Kategorier: Allmänt Dejtingsidor

Recensioner: 32

Kärleken har inga gränser

Vi kan stoltsera med att vara den enda dejtingsidan i världen, där du genom en enkel sökning kan dejta folk ifrån hela Skandinavien. Vem vet vart din nästa date för dig? Vad sägs om frukost i Oslo eller middag i Köpenhamn. Hos oss sätter du själv gränserna helt själv. Och kom ihåg att kärleken har inga gränser!

Flest singlar online

På Firstdate.com är du aldrig ensam. Vi har fler singlar online än någon annan dejtingsida i Sverige. Det finns ingenstans där du har så stor chans att hitta en date som hos oss.
Därför är vi det självklara valet när du letar efter kärleken på nätet.


FirstDate Promotions & News

  • 20 maart 2012 50% rabatt @ FirstDate.se
    50% rabatt - 3 månader av guld medlemskap på halva priset! Detta erbjudande kommer att gälla fram till 10 april. Läs mer

FirstDate recensioner (32):

FirstDate - Civilingenjör

0

Recension:
Sidan utger sig vara mer seriös än den är. Så undvik!!!

Christer rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - Varning för bluff!

0

Recension:
Vad du än gör - registrera dig inte på Firstdate! De påstår att de har hundratusentals aktiva användare. Verkligheten är dock en helt annan.

Gör en bred sökning i en storstad och titta på profilerna som dyker upp. Majoriteten ser ut att vara ren bluff, med dåliga eller stulna bilder. De flesta har inte varit inloggade på månader eller år. Profiler tycks aldrig raderas, antagligen för att de ska kunna påstå att de har många registrerade användare.

Luddiga avtal, svårt att avsluta medlemskap, endast kontakt via telefon på kontorstid osv. Företaget är under rekonstruktion och har en hel hög av anmälningar till ARN och konsumentverket...

Fördelar:
Inga alls. Undvik!

Nackdelar:
Allt, läs ovan!

Nicke rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - mvp

0

Recension:
Jag gillar Firstdate. Det är enkelt att använda och har en hel del nya medlemmar varje dag.

Kristina rekommenderar FirstDate till vänner

FirstDate - Stor varning utfärdas.

0

Recension:
Dum och naiv som jag är köpte jag efter någon grogg för mycket innanför västen ett guldmedlemsskap för 99:-/månad och de drog 1188:- direkt (dvs en hel årsavgift). Har försökt få tag i dessa slödder för att avsluta medlemsskapet i nästan en vecka nu utan framgång och det går inte ens att avsluta sitt användarkonto. Får helt enkelt bita i det sura äpplet och ta lärdom den hårda vägen vad det verkar. Spärrade naturligtvis både mitt kort och konto, så de inte kommer i närheten av mina pengar i fortsättningen. STOR varning utfärdas för dessa kvacksalvare.

Fördelar:
Har svårt att se några då de flesta mail man får är bluffanvändare som spammar. Förmodligen tillverkade av slöddren på Firstdate själva.

Nackdelar:
Det är väl ganska uppenbart?

R Dude rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - firsdate = bedregeri

0

Recension:
Varning varning för sidan!!!!!
Jag blev lurad in för 1 kr / vecka på deras sida.
sedan drogs av mitt konto 275 kr efter försa veckan men det var jag med på.
sedan sa jag mitt avtal hos dem. ja inga problem var det enligt mailet från firstdate, Det har dragits av ca 1050 kr totalt ...vet inte om det kommer dra av mer....nu nu för mars också...:-(

Nackdelar:
oseriös!! Jag har blivit debiteras gång på gång under 3 mån trots att jag har sagt upp sidan o det trots att jag får mail gång på gång från firstdate att jag inte kommer att debiteras igen..Nu har svaras det inte på mina jag skriver till firsdate längre.. ja jag har som nick: örebro1830.

örebro1830 rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - VARNING! VARNING! VARNING!

0

Recension:
Gå absolut inte med i First Date. Detta är en fejskida bara avsedd att lura folk på pengar. 99% av alla profiler är fejk och ryska fulprofiler som försöker lura dig på pengar. Har sett 1! vettig profil bland hundratals.

MYCKET STOR VARNING för denna bluffsajt!

Fördelar:
Absolut inga!

Nackdelar:
Bara nackdelar!

Göran Ande rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - Bluff

0

Recension:
Såna här lurendrejeri sidor gör en så förbannad.

Skapade en profil och fick direkt massor av "lockande" mail som jag inte kan läsa förrän jag tecknar ett "guldmedlemskap" som enligt flertalet recensioner är otroligt svåra att avsluta.

Var än man trycker på sidan så poppar det upp en ruta för kontokortsbetalning för att ta del av fantastiska erbjudanden. Osar bluff långa vägar.

Dessutom mycket krångligt att hitta vart man raderade kontot och kundtjänst kan man inte nå förrän man tecknat guldmedlemssskap. Ja ni hör ju så sjukt dumt!

Riktigt frustrerande! Gå inte med!

/Markus

Fördelar:
Inga.

Nackdelar:
Bluffsida som försöker locka en att teckna medlemskap. Svårt att hitta "radera" konto knappen.

Markus rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - Varning

0

Recension:
Denna sida är rena sk*ten, tro mig. Hoppas att ni läser Alla dessa recensioner eller åtminstone ser medelbetyget som denna sida har fått.
Instämmer i det mesta som har skrivits i tidigare recensioner.
Svårt att stoppa betalningen, man har gjort sitt yttersta för att gömma denna funktion och komplicera till det.
Alldeles för många fejkprofiler slinker igenom deras system, tycks ha blivit ännu värre på senare tid.
De kör med något system där man kan skicka färdiga flirtar till alla och dessa är formulerade att låta personligt fast dom inte är det. Kan låta i stil med: "hej jag gillade din profil" ,"en blomma till dig" osv. Och detta är förstås ytterst förvirrande i början att luska ut vilka meddelanden som verkligen är till dig och vilka som är till den stora massan.
När man väl har luskat ut vilka som är personliga och vilka som är opersonliga meddelanden så blir det bara störande. Det kommer flera av dessa meddelande dagligen i inkorgen. Sedan har dom funktionen att kunna skriva ett personligt lovemail till den stora massan och gissa vad ? Även det henomsyras av lögn. Du Måste formulera den personligt fast du inte menar att det ska vara personligt. Allt för att locka till intresset hos dom andra och få lite action på sidan. Tyvärr blir ju motparten besviken när de märker att det inte var personligt utan ett massmail.
Blir irriterad bara att jag skriver om dessa saker och så ska ju inte verktyget i jakten på kärlek uppfattas. Verktyget, dvs sajten ska ju vara smidig och enkel. Så att du som användare enkelt ska komma i kontakt med motparten. Den ska knte innehålla en massa falska rökridåer för att det ska verka som att det händer mycket i din inkorg och på sajten.
Innan jag avslutar denna recension så vill jag uppmärksamma ytterligare en i raden av alla förbannade lögner som dom ägnar sig åt. Detta har dom börjat med ganska nyligen.

Det plingar till i din telefon och du ser att du har fått ett mejl från Firstdate.
Du öppnar mejlet och läser att någon har markerat dig som favorit, het eller att någon helt enkelt att mejlat just Dig.
Exempel: "Svara Emma som har mejlat dig" (man ser alltid bild på personen också) eller ""Jenny har lagt till dig som favorit". Dessa som sagt är bara falska mail! Så åter ännu mera lögn och lurendrejeri för att få det att verka som att det händer mycket på sidan och för att desperat få dig att besöka den.

Så sammanfattningsvis måste jag säga det att denna sida är som sagt vedervärdig och tanken på att någon blir rik på detta sätt äcklar mig enormt.
Ifrågasätter sidans legitimitet. Får man gång på gång ljuga för sina medlemmar på detta sätt för att försöka få dom att stanna kvar på sidan och eventuellt ge dom sina pengar? Om ja så tycker jag att vi har fel på vår lagstiftning gäller laglig verksamhet.
Till sist hoppas jag innerligt att så många som möjligt läser denna eller dom föregående recensionerna för att förstå att det verkligen är stor skillnad på olika dejtingsajter.
Ha det gott.

Fördelar:
Hela tjänsten går ut på att lura sina medmänniskor. Då blir det svårt att hitta fördelar.

Nackdelar:
Allt.

Hemliga Ar rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - Väldigt oseriös, pengahungrande dejtings

1

Recension:
Jag hoppade på ett erbjudande om att få TESTA denna dejtingsite för 1 kr och vips så måste jag betala minst 2 fulla månader för en tjänst som håller oerhört dåligt mått, och detta som fattig student! Avtalsvillkoren var VÄLDIGT luddig om just detta.

Jag har ÄNDA SEDAN BÖRJAN försökt att bli kvitt det här skitet då man bara får en massa opersonliga spammmails som är en av deras unika möjligheter - deluxe mail. SUGER totalt. Försökte själv att använda deluxemail, men man FÅR INTE skriva till en GENERELL mottagare utan man ska DU specificera mailen, även om det går till majoriteten du inte har det MINSTA intresse i som nu tror du är totalt intresseread!

Till att börja med kunde jag INTE ta bort mitt konto så länge som jag var betalande guldmedlem. Sedan när jag väl ÄR borttagen och trodde allt var över, då drar de mina matpengar för den här månaden av någon jävla anledning?!?!

När jag ringer in och frågar vad fan de håller på med, då är jag tydligen inte ens borttagen utan man måste RINGA IN för att ta bort sin profil, något som INTE stod då jag tog bort den. Sedan så är det EN ANNAN avdelning som har hand om betalningar och liknande som nu ska ringa upp mig "inom ett dygn".

Jag hoppas för bövelen att det inte blir någon jävla uppsägningstid nu också ovanpå detta helvete för de har REDAN snuvat mig på 2x 295 kr för det värsta skit jag har varit med om.

Fördelar:
Populärt.

Nackdelar:
Allt. Dåliga matchningar, dåliga filtreringar, dåligt att få kontakt om lurendrejare, uppmanar att skicka ut mail som låtsas vara personliga, svårt att bli kvitt debiteringarna.

Linda-Mari rekommenderar INTE FirstDate till vänner

FirstDate - Väldigt oseriös sajt hittills

0

Recension:
Jag gick med i firstdate för 3 dar sen. Under de 3 dagarna har jag fått 37 mejl av andra medlemmar och inte ett enda av dem var personligt eller genomtänkt. Jag misstänker att tusentals andra tjejer har fått precis samma. Det är ingen alls som har visat att han läst min profil, fastän det skulle tagit mindre än en minut. Vissa skrev typ "Tjena snygging, gillar din bild" innan jag ens lagt upp en bild. Jag försöker hitta någon att vara tillsammans med, jag tycker man ska tänka lite på vad man vill ha om man eventuellt söker en partner för livet, inte bara skicka samma text till alla tjejer på sajten och hoppas att någon nappar. Om detta är tecken på kvaliten hos firstdate så är jag väldigt glad att jag inte betalade medlemsavgiften.

Fördelar:
Osäker om det finns några

Nackdelar:
Oseriösa användare

HB rekommenderar INTE FirstDate till vänner


Hem » Allmänt Dejtingsidor » FirstDate