Herr

Nästan 100% "fiktiva"profiler!
Mans inkorg blir bombat varje 10 minuter av nästan 100% så kallade ‘Underhållnings profiler’ som är helt ”fiktiva” profiler, enligt dem själva. Det är att säga, inte riktiga människor som vill träffa dig men folk som är betalde att chatta med dig och lura dig att tror att dem vill träffa dig så at du betala mer för att chatta och chatta men ALDRIG träffas. Du kommer nästan alltid att chatta med falska profiler och nå aldrig riktiga människor. Eftersom det är affärsmodellen som webbplatsen är byggd på, att lurar människor. Omnämnandet av "fiktiva" profiler är dolt i det sista föremålet i vanliga frågor (FAQ) i den lilla texten i det sista objektet på sidan efter att du klickat på en extra länk (ÄR MYCKET väl dolt. Redigera: Jag tror att det nu är lite mindre dolt men fortfarande svårt att hitta, tycker jag).

När jag började chatta med en tjej frågade jag henne om hon var en fiktiv profil eftersom jag inte hade mycket pengar och bara ville prata/träffa riktiga profiler. Hon lovade flera gånger att hon inte var en "fiktiv" profil, men när jag visade att hon var en fiktiv profil (efter en del forskning om bilderna osv), nekade hon fortfarande det (troligen för att jag skulle chatta och betala ännu mer, det kostar 20kr att skicka ett enda meddelande via chatten).

Efter att ha lurats att skicka intimt bilder av mig själv till denna fiktiva profilen, mailade jag Diskretflirt att jag skulle vilja att de skulle ta bort de bilder jag hade skickat till denna "fiktiva" profilen. Dem har svarat mig flera gånger i över ett år nu, och har lovat att de har tagit bort bilderna nu, men bilderna finns kvar på webbplatsen. Och nu har dem också använt dem bilderna av mig för att skapa en ny fiktiv profil på webbplatsen baserat på mig !!!!

Jag skickade alla bevis till EU och dem förklarad att dem har länge haft en utredning om Diskretflirt pga mängden av klagomål.

Fördelar
INGEN!!

Nackdelar
Bara nackdelar, du bara slägga pengar borta här och det finns ingen äran eller ens försök att ger dig denna tjänst som du har betala för. Rent bedrägeri! Bra att veta att "What goes around comes around and she'll gets her justice"

Besök DiskretFlirt Recensioner om DiskretFlirt

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om DiskretFlirt
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren