be2

Kan bara instämma med ovanstående recensioner. Detta är en oseriös dejtingsida. Jag gick med där i förrgår. De lurar in en att bli betalande medlem genom att skicka intressemelj från en själv till andra medlemmar som sen kanske svarar en rad. Det är bedrägeri. De får inte skriva i mitt namn till någon!!! Då bombarderas man från kundtjänst med meddelanden om att någon skrivit ett personligt meddelande till en, som man förstås inte kan läsa om man inte betalar. Till slut blir man så nyfiken att man går in och betalar... då visar sig meddelandena vara en artig rad från någon som svar på ett mejl jag aldrig skickat. Och så finns där knappt några människor alls att skriva med. Inte många har låtit sig lura som jag tack och lov!

Tror också att de fejkar mejl. Det enda långa meddelandet jag fått där kändes mycket artificiellt, känslokallt och opersonligt.

Jag har idag skickat 4 meddelanden till deras kundtjänst om att jag vill avbryta och få pengarna tillbaka, att de är lurendrejare, och att jag kommer att anmäla dem till Allmänna reklamationsnämnden.

Jag kommer att kontakta min bank för att få ett nytt kort, så de inte kan dra pengar mer. Att ha blivit blåst på 1400 kr är tillräckligt illa! Det är kriminellt det de håller på med!

Fördelar
Absolut inga! De borde polisanmälas!

Besök Be2 Recensioner om Be2

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Be2
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren