Säljare

Jag har nu använt Badoo under ca en månad. Jag finner sidan vara en extremt bra dejtingsajt. Men läser man flera av föregående recensioner där killar tycker det är svårt att få svar, kan jag bara säga att allt handlar om hur man för sig. Själv har jag haft väldigt stor framgång på Badoo, trots att jag Vkommer från en ytterst liten ort i södra Sverige. Mitt sökområde är ca 10mil. Vad gäller mitt utseende kan jag väl kalla mig för normal. Som sagt, en vettig och normal inledning ger alltid ett första intryck och en töntig one-liner som direkt refererar till en kvinnas "hylla" och dorekt anspelar på sex ellee en ren sexkontakt ses inte med blida ögon. Mystik, subtilt och i bra takt är mitt tips. Funkar garanterat...

Sedan om man är lite clever så är det ganska enkelt att sålla bort fejkprofilerna och det oseriösa. Har stött på både det ena och det andra! Tålamod och lyhördhet.

Funktionsmässigt älskar jag badoo. Däremot stör jag mig på att nan måste betala för att öppna fler chattar ibland eller vänta x antal timmar. Även om det jämfört med andra sajter är både billigare och ett bättre upplägg.

Fördelar
Billigt
Bra funktioner
Med rätt språk, en guldgruva
Encounters är kul, funkar för mig
Många seriösa
Funkar för att finna både seriösa förhållande, bara en dejt eller rena one-nights.

Nackdelar
Många fejkprofiler
Lite irriterande med antal chattar per dag
Många oseriösa

Besök Badoo Recensioner om Badoo

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Badoo
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren