6Corner - 11 Recensioner

6Corner Logo

30.8% rekommendera, 11 Recensioner

  1. 6Corner
  2. 6Corner Recensioner
  3. Skriv också en recension om 6Corner

6Corner

6Corner är kontaktsidan för dig som söker något utöver det vanliga.
På 6Corner kan du hitta andra likasinnade som söker efter livets njutningar.
Här finner du både singlar och par som söker allt från vänner till sexpartners.

På 6Corner kan du skapa din egen profil, chatta, blogga, skriva noveller m.m.
6Corner har även en annonsavdelning där du exempelvis kan lägga ut en
kontaktannons för att lättare nå ut till andra medlemmar.

Denna hemsida är inte längre aktiv!

6Corner Details

Hits: 1841

URL: http://www.6corner.com/

Kategorier: Erotiska Kontakter

Recensioner: 11


6Corner recensioner (11):

6Corner - navigator

0

Recension:
mycket intressant läsning, den stämmer till stor del då jag själv vart en som köpt frimärken och haft konversation med en del, b.a fick jag till svar när jag frågade om jag kunde få hennes mail."va fan skulle jag ge den till dej för" en annan struntade heltenkelt att fortsätta skriva då jag svarade att jag gärna gick ut med henne som hon frågade om. Och inte nog med det, jag skrev ett meddelande till en dam om varför jag hade skrivit som jag skrivit och skrev också att jag blivit rekommenderad av 6corner att söka på en annan sida. När jag sedan kollar mina skickade mail så får jag se att den adressen 6corner rekommenderade och som jag skrev ner är raderad. Att detta kan man bara förstå följande 6corner läser meddelanden man skickar vilket jag tror kan vara värt att anmäla då det ju alltid finns spår av datakommunikation

Christian rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - mr

0

Recension:
as bra sida om man vill betala för ingenting. det ända på den sidan som är äkta är killarna som blivit dit lurade (jag var en ).
som tidigare blivit sagt så när du blir medlem rasar mailen in å får du ett svar av alla du skrivit till ska du va glad för det är det ända du får.
står även på sidan att avregistrering kostar 200 kr.
jag försökte länge att få bort kontot utan lycka till ja blev förbannad och skickade ett lite mindre vänligt mail till admin lite hot om polis mm mm då försvann kontot direkt. betala inte avregg hota med polisen om inte kontot försvinner funka för mig

Fördelar:
INGEN

Nackdelar:
MASSOR

robban rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Detta är en fake-sida!

0

Recension:
Detta är tydligen en fake-sida. Provade en månad. Det som hände var att man fick massa "spam" av snygga tjejer just när jag blev medlem. Jag brukar ALDRIG få nån som mailar på riktiga sajter tyvärr

Sen blev det tyst när jag var medlem, och så fort medlemsskapet tog slut igen, så började spammen komma igen från alla tjejer.

Eftersom det inte funkade att stoppa prenumerationen som man var tvungen att göra som automatiskt drar 200 kr, så såg jag till att inte ha några pengar på WyWallet. Samt att mosms.com (som har nr 72550) spärrade mitt nr för den sajten. Ett bra tips till er som vill bli av med det hela.

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Bra nackdelar med denna fake-sida.

Någon rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - FAKE

0

Recension:
Största lurendrejjarna i sverige!

Akta er för denna skit!

Fördelar:
Att inte så många använder skiten!

Nackdelar:
Att vissa blivit lurade och fortsätter med 6corner!

riddling rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Skit sida

0

Recension:
Sidan består enbart av fake användare. Om du inte tror på dem andra recesionerna här (som faktist berättar vilken skit sidan är) så bli medlem vetja, använd inte din riktiga mail, googla upp en bild på en ful gubbe 90 plus utan framtänder och använd som profilbild sedan skriv att du är våldtäktsman på din press. Du kommer garanterat få minst 1 mail från fake användarna som kommer börja skicka mail till dig om att du är snygg och att vill träffas för sex och garanterat att dem har snygga tjejer som profilbild. Sidan är så usel att det skriker om det och allt om sidan är ett skämt. att skiten inte blivit nerstängd för scam och bedrägeri förstår jag mig inte på.

Fördelar:
Du får ett gottskratt om du följer det jag skrev i min recension. PUNKT

Nackdelar:
vart ska jag börja?
På hittade snygga, unga tjej profiler som automatiskt skriver till användare och försöker pressa dem på att skaffa live i ett desperat försök att få lite pengar.
200 kr för att ta bort kontot.

Om du nu inte vill betala 200kr kan du skriva att sidan är fake överallt på din profil och ändra din mail så kommer ägarna att ta bort den själva ;)

podj rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Student

0

Recension:
Detta är ett oseriöst företag som har tjejer anställda(eller bluffar ihop det på egen hand) som sitter och mailar till folk från hela Sverige för att män ska köpa frimärken(som krävs för att svara) och sen händer inget. De tjänar grova pengar på det. Jag har fått ett tiotal mess från unga tjejer som troligen inte finns på riktigt. De flesta av dem bosatta 65-150 mil från mig. Varför mailar någon till en person som inget skrivit på sin sida och som inte lagt ut bild och som är dubbelt så gammal som dom? Det är till 100% lurendrejeri!

Fördelar:
INGA! NOLL!

Nackdelar:
ALLT! De lurar ensamma män på pengar!!

Peter rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Oseriös bluff sida!

0

Recension:
Ren bluff sida. En kort stund efter att man registrerat sig så får man ett antal mail från tjejer (fake) som skriver att dem är kåta och vill ha sex. Jag hade inte ens bild eller presentationstext uppladdad, så varför skulle någon skriva sådant till mig.
Jag hade kortare konversationer med några. Dem skrev osammanhängande och svarade inte direkt på mina frågor. Dem uppmanade mig att köpa VIP osv så jag kunde se deras filmer. Jag skrev till en av dem att många verkar vara fake och det är synd att man måste betala för att skicka meddelanden, och att det dessutom kostar 200kr att avregistrera sig, skrev att jag funderade på att anmäla sidan pga avregistreringen. En kort stund efter det så blev mitt konto raderat av dem och min ip blev spärrad. Hmmmm det verkade något fishy!

Till dig som funderar på att testa på denna sida, gör det INTE. Stöd inte denna maffiasida. Slösa inte era pengar på skit

Fördelar:
Inga

Nackdelar:
Du kan bara skicka 1 mail tills du måste börja betala.
Det går inte att skriva gästboksinlägg, se filmer utan VIP.
Inga verkliga tjejer.
Det kostar 200kr att avregistrera sig.

Magnus rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Varning - du binder upp dej 3 månader vid re

0

Recension:
Längst ner under Användarvillkoren står att man binder upp sej 3 månader om man registrerar sej - det kostar 200:- att ta bort sin profil och det görs genom att skicka ett sms till nr 72550.

Fördelar:
Har inte hittat några.

Nackdelar:
Du binder upp dej 3 månader om du registrerar dej på sajten (står längst ner under Användarvillkoren). Det kostar 200:- att avregistrera sej och det görs med sms till nr 72550.

Micke rekommenderar INTE 6Corner till vänner

6Corner - Bästa

0

Recension:
Bästa sidan om man vill ha en lätt och smidigt sätt att kommunicera med andra. Finns inga andra sidor som är lika seriösa som denna. Bästabästa.

Hög standard helt enkelt

/niiclas

Fördelar:
seriös, lätt och snygg sida

Nackdelar:
snåla personer kommer inte kunna maila för de kostar en litenliten slant.
men lätt värt!

niiclas rekommenderar 6Corner till vänner

6Corner - 6corner.se

0

Recension:
Ni får bilda er en egen uppfattning jag vill lista bra och dåligt med sidan.

Fördelar:
Det finns mycket tjejer som är aktiva och svarar när man skrivit till dom
Det finns mycker par som delar med sig av filmer och bilder. Så man har något att fördriva tiden på. Sidan har fått ett nytt utseende sedan denna bild
Sidan är snabb o hänger sig inte hela tiden.
Jac ser att det kostar 40 kr som positivt då blir inte de stackars damerna
Trött på oss

Tack för mig

Nackdelar:
Deras live funkar inte o hänger sig så ibland tar det evigheter innan live meddelande poppar upp

babben rekommenderar 6Corner till vänner


Hem » Erotiska Kontakter » 6Corner