XDates n�gon som lyckats g� ur?

XDates någon som lyckats gå ur?

Fick nyligen ett betalningskrav från xdates på 998 kr,
vill bara få det överstökat och gå ur sidan så de inte kan fortsätta kräva mig på pengar. Har inte betalt summan än utan vill först veta vad ni andra med samma problem har gjort och hur man blir kvitt denna skit sidan på bästa snabbaste sätt.
Har som er andra bara gjort en "prov prenumation" men det va inget bra val.
Tacksam för svar snarast.

Fördelar
Inga

Nackdelar
allt

Besök XDates Recensioner om XDates

7 replies

Har råkat ut för samma sak krav på 1495 för premiummedlemskap går ej att kontakta dom via telefon eller mailuppgifterna som finns på sidan blir därför omöjligt att säga upp medlemskapet och således kontrakt. Har gjort en anmälan till konsumentverket idag. Funderar på att gå till polisen imorgon då jag blivit tvungen att spärra mitt kreditkort som dom försökt dra frå som tur är hann jag innan löning. Vänliga hälsningar Mathias.

Ringde utlandsnumret som finns på sidan idag då det ej gått att nå dem via mail sa upp mitt medlemskap på engelska dock så vart lite knivigt att förklara. Dock är dom som håller i fakturor för sajten ett annat företag och tror därför att det är omöjligt att undkomma då sajtensägare helt enkelt valt att betala ett indrivningsföretag. Så jag har anmält dem till konsumentverket då mailet man får vid bekräftat provmedlemskap inte innehåller några uppgifter om vad köpet gäller samt hur tjänsten fortlöper, företag har alltid skyldighet att bifoga kvitto vid genomförda köp.

Hej Mathias!
Hur har det gått?
Gick du till polisen och vad sa konsumentverket?

Hej!
Är precis i samma situation 1495 kr drogs från mitt kort. Hamnat i samma fälla, hur kan man få tag på dem och säga upp profilen? Har precis skickat mail till dem med screenshoot på mitt konto och att jag kräver pengarna tillbaka. Dock tror jag att det är högst osannolikt att jag får tillbaka pengarna. Just nu handlar det inte om pengarna som dragits, jag vill bara bli av med skiten. Har spärrat mitt kort om det på något som helst sätt kan hjälpa.
Tacksam för svar och hjälp.
Anna

Anna, gå in och kolla på andra recensioner om denna sida. Den med mest kommentarer på.

Hej Andy, hur gick det för dig när du inte betalade, fått något ifrån inkasso?

Har fått samma problem! Hur har det löst sig för er andra?

Besök XDates Recensioner om XDates

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om XDates
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren