Sämst

Den sämsta sida jag har varit på. Särskilt när det gäller betalning. Börja man provprenumeration. Efter den prenumeration så ta dom bara pengar på kortet utan man vet om det. Har man inte så mycket pengar på detta konto så får du en påminnelse att du måste betala in pengarna på en tysk Bank inom en viss datum. Annas hotar dom med en indrivning på pengarna.

Fördelar
Jag har inga fördela med skitsidan.

Nackdelar
ALLT är nackdelar med sidan

Besök XDates Recensioner om XDates

34 replies


Jag skulle behöva komma i kontakt med dig Nalle. För min fråga till dig är betalade du in pengarna till dom lr strundade du i det. Sitter näligen Själv i samma båt just nu. mvh L

Hej.
Jag var tvungen att betala Annas skulle dom skicka ärendet vidare sa dom. Sedan efter jag ha betalat så sa jag upp prenumerationen.

Har just nu samma problem som föregående recension.Jag spärrade mitt kort så dom inte kan ta mer pengar.Jag har fått hotelser om inkasso också men jag skickade deras mail till polisen.Väntar på svar från deras svenska support.

sitter i exakt samma situation som mr L jag har fått en avgift på 728 spänn för ett premium medlemskap jag aldrig ens försökt köpa. Skickat mail till deras support men får ingen svar. Ska jag betala eller strunta i det ??

Hur gick du till väga att säga upp medlemssakapet efter att du hade betalat?

en sak till
hur lyckades du betala bara?
det funkar ite när man fyller i detta på swedbank iallafall
IBAN: AT872060103400105429
SWIFT Code: SPBRAT2BXXX

Hej!
Hur har det gått för er?
Sitter också i den där båten nu.

hilarv; fått svar från supporten?

Jimmy; Jag antar att du struntade i att betala? Hört något mer ifrån den där skithemsidan?

Aa jag sket i att betala trots alla hotmail osv. Inte hört något från den hemsidan på ett par månader nu.

Jag betalade sen sa upp min prenumation, men fick föra mailkontakten men dem via en advokat, det va det ända sättet för mig att få dem att svara på mail:(

Okej. Då skiter jag i det där oxå och låter dom mejla/hota bäst dom vill.
Surt att du behövde betala, Johannes. Och advokat?

Stort tack för feed back, båda!!

Ja jag fick sån jävla panik ångest så jag ville bara få det hela överstökat.
Advokaten behövde jag inte betala för, för jag har en advokatförsäkring via facket så det va skönt att man kunde få användning av den:)

Hej , jag har en fråga till er som inte betalade , har ni hört något mer ifrån skitsidan ? Och en fråga till bara, om man betalade med ekort med köpgräns så behöver man väl inte spärra kortet? Tack på förhand.

anton: jag hamnade i knipan i början av juni och fick massa hotmail osv av dem hela juni månad. jag ignorerade det bara och har inte hört nåt på flera månader. dom vill att man ska få panik och betala. bara att dissa dem

Fan vad skönt slipper man gå o tänka på det :) jag tackar för så snabbt svar!

inga problem kul at kunna hjälpa folk som hamnat i samma sits.

Förresten, fick du bort ditt konto på något sett Jimmy? Eller du sket i det också?

vet inte har faktiskt inte kollat.

Okej, tack för du svara iaf.

Hej!
Likadant upplevelse!
Kass dejtingsajt! Massor med fejk! Eftersom man kommit fram vad det handlar om har jag inte besökt denna sidan, men häromdan kollade jag till i min mejl som jag inte använder ofta och hittar deras brev om hut till inkasso.
Betalde en gång provperiod med Swedbanks e-kort (tack Swedbank för ett underbart verktyg) och därefter kunde dom inte dra pengar.
Tänker inte betala men få se vad händer...

Hur går det för alla? Kommer det något krav från inkasso?

Fult jävla knep dom kör. andra sidor/abonnemang spärrar ju kontot om man inte betalar. men här förlänger dom ist!

Jag fick ett mejl om att betala 1797:- annars gick detta till inkasso. Idag kollade jag mitt konto och 1797:- hade dragits. Vilket inkassoföretag som dragit vet jag inte, men skulle det hjälpa om jag spärrade mitt kort även efter att jag sagt upp mitt medlemskap?
Hur kan inkassoföretag dra pengar utan att först ge mig ett inbetalningskort?

Har fått samma skit av dem! Men ni som ej betalat in har ni blivit kontaktade av inkasso? Vilken skit!

Hej, det var ett tag sen sista meddelandet, jag har hamnat i samma sit. Jag tänker inte betala, ni som inte gjort det heller har ni hört nåt från inkasso eller kronofogden? har massa ångest på detta, kan ni/någon svara? tack

Hur har det gått för er? Tänker mest på Anton och Jimmy som stod på sig och inte betalade.
Jag registrerade mig av ren nyfikenhet i början på juni 2014.
Köpte även någon form "Coins-tjänst" för ca50 sek.
Har efter avregistrering fått påminnelse via mail på 738kr Har ignorerat det och idag fick jag. Ännu en påminnelse där dom nu hotar med att de kommer kalla in inkasso efter den 10e Jan. Har nu dessutom fått en påminnelse avgift på 140 sek. Ska man ta dom på allvar? Hur har det gått för er?
/ Orolig student.

Hej!
Jag har inte hört något alls, varken av skitsidan, inkasso eller kronofogd. Vet inte om mitt konto finns kvar eftersom jag aldrig varit inne där igen. Det enda jag har gjort var att spärra och byta mitt kort. Fick några mejl om betalningen plus något nytt om andra liknande sidor som dom ville att man skulle signa upp sig på. Men ignorera. Det verkar lugnt!


Besök XDates Recensioner om XDates

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om XDates
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren