bluff

Bluff rakt igenom, testade 2 veckors perioden 19kr.. dom har dragit runt 600.. de e lögn ifan o få kontakt, hur man än gör så går det inte. pratade med polisen nu ikväll, fick lite råd, nån som har nått råd hur man enklast blir av med dom?

Besök SexDejt.nu Recensioner om SexDejt.nu

3 replies

Hur gick polisanmälan?
Har du betalt in något?
Vete fan om man vågar att ej betala, då lär ju skulden öka ännu mer.

jo polisen tyckte de va lika bra att öra en anmälan, men som de sa förutsättningarna är ju inte så goda i o med att de ligger i österike, gör det mer komplecerat tydligen, men i tisdags kom det ett mail från dom konsigt nog, då va mitt avtal uppsagt helt plötsligt, men de notera att min pofil fanns kvar, och att ville ja ta bort den så skulle ja svara på mailet, vilket ja gjorde, och igår onsdag så kom det att ja va helt väck från sexdejt.nu. men tydligen hade ja en profil på Xdates.se oxå de har ja begärt o gå ur omedelbart oxå, men inte fått nått svar från ännu, men de e samma företag som har dessa sidor, hel skumt företag helt plötsligt en profil på en annan sida, men troligtvis så lär dom väll ta bort mig där ifrån oxå inom kort, va det gäller betalning så har ja spärrat det, de tippsa polisen om, för då hör dom ju av sig o undrar va de e för fel. då får man ju kontakt, de e lite vågat ioförsig kanske men va fan de står faktiskt i deras regler att man kan säga upp det när som helst, så lovar dom det, så ska man oxå kunna göra det, men som många upp täckt så e det väldigt svårt o göra det. och bryter dom mot det, så kan dom glömma att fortsätta dra pengar hejvilt, då får dom allt höra av sig så man kan lämna skiten omedelbart. det är förjävligt att de får finnas sånt här oseriöst, men de eju onekligen en bra affärside för pajasar.

Hej igen, asså jag visste fan inte ens att jag va medlem på deras sida, måste vart en fyllegrej, hade nog med prövat den för 19 kronor och nu kräver de mig på typ 1200 vilket jag verkligen inte har någon lust att betala, som sagt man borde kunna dra sig ur när man vill ju.

Skickade du en kopia på polisanmälan till dem då eller hur gick du tillväga, eftersom de hade tagit skruv och de tog bort din profil?

hade vart awesome om du beskrev lite hur du gjorde, verkligen guld värt så får vi se vart det här leder.

exakt har med spärrat min överföring så fick massa hotmail om aa jag vet inte allt va det va, hoppas verkligen det här löser sig, orkar inte ha detta på axlarna något mer.

Tack för din tid,

MVH T

Ta

Besök SexDejt.nu Recensioner om SexDejt.nu

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om SexDejt.nu
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren