företagare

Har försökt hitta någonstans där jag kan spärra alla mejl som kommer men inte lyckats. har även försökt mejla till den mejladress som uppges i kundtjänst men de hittar inte servern. Har inte betalt någonting och kommer inte heller att göra det, men jag vill bli av med alla mejl som drösar in varje dag.

Fördelar
IINGA

Nackdelar
Det går inte att komma i kontakt med kundtjänst. Går inte att avsluta tjänsten. JAG VILL INTE HA FLER MEJL. JAG HAR REDAN TRÄFFAT EN NY KVINNA PÅ ANNAT SÄTT OCH DET ÄR INTE ROLIGT ATT HON FÅR SE ALLA SK SEXMEJL SOM RAMLAR IN. Har förklarat för henne situationen men hon tycker inte det är roligt

Besök SexDejt.nu Recensioner om SexDejt.nu

2 replies

Jag håller fullständigt med! Har t o m ringt och pratat med en kvinna för att bli av med skiten, men hon sa bara att hon kunde inte lova något. Aggressiv marknadsföring som bara skadar dem själva. Men de fattar väl inte det!

Hej,har även jag fått massa mejl för en 19 kr grej, har fått att jag ska betala vilket jag ej ska göra, allt e bluff o båg bara, de kan försöka att ta de till rätten men de finns inga som helst bevis på att de e man själv som gjort de. Jag har gjort så min mail ej tar emot mail från den hemsidan något mer, tråkigt att de ska skrämma en med massa mail o skit.

Besök SexDejt.nu Recensioner om SexDejt.nu

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om SexDejt.nu
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren