Fler som blivigt lurade?

Fler som blivigt lurade?

Denna sida ska man ta avstånd från!!!!! Sitter med en skuld på 5000kr enligt dom. Samt att om jag inte betalar omg hotar dom med tysk domstol?!
Har man en gång blivigt medlem kommer du inte undan helt enkelt. För att säga upp medlemskapet måste du faxa ett tel nr i tyskland,i det faxet ska du även ta en kopia på din legitimation.(OM DU INTE SÄGER UPP MEDLEMSKAPET FÖRLÄNGS DET 12MÅN OAVSETT) Mail support "duger" inte, där får man inga svar alls! Dvs förutom de uppgifter du redan angivit via expv bank kort vill dom ha mer! Allt för att kunna kräva mer pengar.
Min fråga är,finns det fler där ute (vilket jag vet) som är i samma sits som jag?

skriv här då!


Jag tänker hur pinsamt det än känns eller är, polisanmäla detta snart, är vi flera ger det oss en stor chans att sätta dit dessa skojare/utpressare som det faktiskt är!!!! OBS C-DEJT är förmodligen samma skojare som ligger bakom.

I

Nackdelar
DU BLIR GRUND LURAD OCH KÄNNER IGEN VAD ÖVRIGA HÄR SKRIVER

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

7 replies

Sitter i samma sits. Använde e-kort så de kan inte dra mer pengar. Ska jag helt enkelt skita i att betala eller vad ska jag göra?

I skrivande stund har jag haft ca 20tal mail växlingar med P.M. (har sparat allt) Trots att jag skriftligen bestred deras krav på pengar har dom inte gjot mer än bekräftat att mitt medlemskap slutat gälla tråts allt.Om betalnings kravet kvarstår vet jag där med inte?! Hotet om "Tysk domstol" låter ju hemskt,men avaktar ca 1 mån. Om det kommer ytterligare krav efter detta,har jag som avsikt att gå vidare med ärendet. Så tills vidare avaktar jag. Ser jag att vi blir många här som har samma problem. Så självklart gör vi något åt det tillsammans!!.
Men har kanske några tips som kan hjälpa på vägen:
Begär mail svar på svenska,och att det är en å samma person som svarar er.
Bestrid begärt belopp snarast. Begär att medlemskapet stoppas med omedelbar verkan.
Att betala avråder jag. (upp till dig själv!)
Läs på konsument lagen. Finns en del tips.
Polisens info kring e-handel/brott. mm
Advokater har som regel lite fri rådgivnig att ge dig i ärendet.
Att i sina mail bifoga vad som står på exp polisens hemsida, ger lite extra tyngd åt varför du bestider deras krav, samt andledning till att ev polisanmäla dom.

Har du fått några nya betalningskrav eller hört något mer i ärendet?
Jag har nu sett till att mitt konto avslutats och har kontrollerat att detta skett.
Vet nu inte riktigt vad som kommer hända.

har du lyckats avsluta ditt premium konto och HUR BAR DU DIG ÅT isf?
Testade sidan sen när jag såg att medlemsskapet förlängdes med automatik så mailade jag dom omgående, och har idag skickat ett rek. brev där jag säger upp mitt abbonemang med omedelbar verkan och att dom inte får eller kan dra mer pengar fr mitt kort hädanefter.... har vart i kontakt med konsumentverketEuropa som rådde mig till detta. Skickade inte ngra ID bevis utan skrev bara under med min namnteckning...

Tacksam för svar!

Så här ca ett halvår efter allt mailande osv så har jag äntligen blivigt fri från alla "kravbrev" (vad jag tror) hör inget av dom mer allafall.
-Till er som "går på" denna bedrägeri saijt i framtiden har jag inget bra svar på hur man ska bära sig åt för att gå ur. Men ett råd är ge er inte oavsett vad hot/kraven består av, spar alla konversationer mail osv. Kanske man kan få sammlat bevis på sikt för att göra en anmälan om ofredande, hot, bedrägeri, dyl.!? De som ligger bakom denna sajt vet var gränserna går och tar inga risker, så man får vara lite på läst själv i ämnet expv sluta inte bestrida fakturor mm. Så länge man bestrider är det upp till dom att "bjuda upp till dans" Sen kan man ju ställa sig frågan vad kostar det att ta upp ett mål i Tysk domstol då? För den som är modig av er och har tid å råd, Är det ju så att den som förlorar i domstol får ju stå för rättegångskostnaden, inte sant? (Tror inte dom tar risken för några tusenlappar)
Som det sägs här ang anmälan till konsumentverk mm. Är det ganska "tanlöst" då det som regel inte är någon som vill träda fram frivilligt som målsägare. Men det är nog bra att man gör en anmälan dit oavsett. På så vis får även dom upp ögonen för detta dilemma med tiden. Annars kan man ju hoppas att Janne Josefsson träder in en dag kanske... Så ge er inte och lämna inte ut konto/person uppgifter bara. // A.

Har inte varit inne på min mail på 3-4 månader och såg att jag fått en betalningsanmärkning nr 2 från prime date men jag har inte ens fått nr 1 ännu. Jag fattar ingenting. Någon som har något bra svar på det? Mvh Putte

Hej
Tyvär gäller det dom flesta av dessa dating sites. Om man då ser på vilka som har copyright til material på websitet ser man att det är bara ryska. (Mafia)
Jag är säker på att enesta väg utt är en polisanmälen

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Prime-Date.se
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren