Oseriöst

Sajten är fullständigt oseriös. Hela tanken med sajten är att det ska locka till att köpa premium eller guldmedlemskap och sen är det oerhört svårt att avsluta medlemskapet fullt ut! Själva kontaktannonserna är som tidigare mycket tveksamma, och märkligt nog påstår sig en del av de kvinnliga annonsörerna bo i Sverige, men om man får ett svar av dom är de antingen på dålig engelska eller helt usel svenska, man kan gissa att någon sitter och skriver dessa annonser och svar på mail någonstans i asien och sedan försöker översätta till svenska eller engelska via t ex googles översättningsprogram.

En annan märklig sak på sidan är att man själv inte blir kontaktad av någon kvinna... Skulle ju kunna bero på att inga kvinnor söker sig till Prime-Date och således är alltså de utlagda annonserna rena bluffen.

Tog kontakt med deras support via mail och de lovade att avsluta kontot och att inga fler dragningar skulle göras från VISA-kortet. För säkerhets skull testade jag att logga in efter det att jag fått bekräftat att kontot tagits bort, och då fick jag fram på skärmen att användarnamnet inte existerade.

Men man fortsätter att försöka dra pengar från kortet ändå!

Men av säkerhetskäl använder jag normalt sett e-kort från min bank, då kan man sätta upp spärrar för hur mycket pengar som får dras och även under vilken tid - t ex 1 månad. Sedan upphör kortnumret att fungera om någon försöker dra pengar igen.

Fördelar
INGA

Nackdelar
Alla tänkbara nackdelar man kan tänka sig!

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

3 replies

Var och hur säger jag upp mitt medlemskap??? M.v.h.Carino2

Vad gör man med kravet som kommer..mig har dom skickat på ett krav på 1100 eur utan jag har begärt nån fortsättning..dom försöker dra pengarna från kontot men men det går inte för dom..Har dom möjlighet att vinna i domstol eller är det bara att skita i det..Jag har själv inte velat ha nån förlängning och skrivit på nått avtal..bluffgäng

Har samma problem. Har fått ett krav på ytterligare betalning trots att jag inte begärt ett förnyat medlemskap.

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Prime-Date.se
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren