snuskgubbe

Denna sida gillar jag inte för att : all kommunikation sker på tyska eller engelska, dåligt översatt ibl. . Man kan inte avbryta profilen via en knapp utan måste maila Tyskland. ingen kan svenska, svårt att säga upp


Då har man inte här att göra

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

6 replies

Var du "premium-medlem"? I så fall, HUR RADERADE DU DEN?!! Är detta själv, och har varit tvungen att betala massa, och måste radera den nu!

mini-me har du lyckats avsluta ditt premium konto och HUR BAR DU DIG ÅT isf?
Testade sidan sen när jag såg att medlemsskapet förlängdes med automatik så mailade jag dom omgående, och har idag skickat ett rek. brev där jag säger upp mitt abbonemang med omedelbar verkan och att dom inte får eller kan dra mer pengar fr mitt kort hädanefter.... har vart i kontakt med konsumentverketEuropa som rådde mig till detta. Skickade inte ngra ID bevis utan skrev bara under med min namnteckning...

Tacksam för svar!

Df: Jag lyckades radera genom att faxa dom en intygan på att jag ville säga upp kontot omedelbart med en underskrift, la även till en kommentar om att jag kontaktad svensk polis...har inte hört av dom sen dess.
Lycka till.

Inga Id handlingar mini-me utan bara ett fax där du skrev att du ville avsluta och radera kontot? och din underskrift eller?

Hoppas det går med rek. brev då efterso jag inte har ngn fax

Mini me
Fick du ngn bekräftelse på att de tagit bort ditt konto och hur lång tid tog det efter att du faxat tills dom tog bort kontot?

Tack!

Df: Ingen ID handling!!! Fick ingen bekräftelse, men dagen efter var kontot borta.

Besök Prime-Date.se Recensioner om Prime-Date.se

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Prime-Date.se
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren