Fejk

Olydig är en fejkad sida, finns inget riktigt här. det går bara ut på att lura pengar av folk. hittar tom bilder på kvinnor som finns under olika profiler. Nej sådant här borde beivras och åtalas. men det är ju en sex sida så dom som håller i den vet att ingen vill anmäla. Synd.
Dom skriver själv att det finns både fejkade och riktga, klart det gör dom riktiga ska ju luras på pengar. Att sådant här bara får fortsätta är helt enkelt skandal. Man märker på frågorna dom sänder att det går ut på att svara så mycket som möjligt och det blir dyrt. Det går inte att lämna telefonnummer och mejladresser dom mörkas delvis. varför tror ni??
nej skit i denna sida .

Fördelar
INGA

Besök Olydig Recensioner om Olydig

2 replies

Du har helt rätt. De är verkligen fejk. Har skrivit med många tjejer där som verkligen velat träffas men när de kommer till kritan så är de bortförklaringar hit och dit hela tiden. Ingen som verkligen vill träffas på riktigt. Finns ju givetvis en anledning till detta. Det finns ingen att träffa. Nä den som funderar på denna sida tänk om.
Stor bluff.

Wow vilken sida, har vi så många snygga tjejer i Sverige? Jag har iallafall hittat den snyggaste nu så jag är väldigt nöjd.

Besök Olydig Recensioner om Olydig

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om Olydig
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren