Varning!

Stor varning! Får praktiskt dagligen matchningar från män som är långt ifrån min önskan. Jag har skrivit åldern 27-40. Jag får matchningar med många som är över 50. Vissa 60+. Även tjejer har tittat in på min sida och skrivit kommentarer. Jag har fyllt i att jag enbart är intresserad av killar. Har varit med i andra dejtingsidor men den här tar priset. Extremt många killar som skriver oanständiga snuskiga förslag. Dessutom var det en person som frågade om jag var intresserad av incest-sex. Anmälde honom, men vad jag kan se är han fortfarande med på sidan. Dessutom tar sidan totalt överpris. Tycker det var dyrt att gå med, men de fortsätter ta betalt även när man är medlem. Väldigt lätt att missa den detaljen att de fortsätter dra pengar, plus väldigt märkligt påfund. Om det fanns möjlighet att ge stjärnor här så ger jag noll! Jag kommer enbart varna för den här sidan.

Besök NextLove Recensioner om NextLove

1 reply

Håller med dig. Vilken jävla skit detta är med nextlove. Får inte tag på en enda tjej ifrån sverige. ALLA jag kommer i kontakt med är från utlandet, ryssland t ex. och bränt pengar också för ett halvår framöver. Det är typiskt mig att jämnt råka ut för denna skiten. Det enda man ville var att finna kärlek.................men på nextlove finns det ingenting överhuvudtaget.
Stefan 43 år.
Ps alla tjejer som kontaktar mig är yngre än vad jag angivit i inställningarna. Dom är 28-29 år. Alltså jävligt unga........ ds

Besök NextLove Recensioner om NextLove

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om NextLove
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren