Lisa18 Recension - En majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 använder stulna bilder från Internet

Lisa18 - En majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 an

1

Recension:
Var beredd på att en majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 använder stulna bilder från Internet. Med en del möda och besvär kan man hitta dem fort via bl.a Google,Yandex, Bing och TinEye image reverse.

Jag antar att de som använder andras bilder är bedragare, s.k scammers? En riktig tjej borde inte ha någo anledning att använda någon annan tjejs bilder.

De jag e-mailat med hitintills har slutat med, efter några e-mail, att "tjejen" vill att jag skall registrera mig på någon annan, och nästan alltid ökända kontakt-sajter som drivs av bl.a Clikbroken LTD och Connective Development B.V. Tjejerna skriver att det är gratis att "prata" på dessa sajter, men när man väl registrerat sig, så ser man att det kostar, antingen per chatt-meddelande eller månads-avgift.

Jag gissar att dessa "tjejer" får betalt för varje sucker de lockar in, och får att betala för dessa sajter.

Börjar tjejen skriva att hon är utomlands, typ Istanbul, säljer smycken, befinner sig i Dubai för att ta hand om sin bortgågna far's fabrik, eller väntar på ett arv på 500.000 euro, då skall man dra öronen åt sig. Då kommer det inte att dröja länge innan "hon" ber om pengar.

Har man tid och tålamod att vada igenom alla fejk-profiler, så kanske man kan hitta någon riktig tjej att dejta på Lisa18.

De tjejer jag hitintills pratat med i chatt-fönstret på Lisa18-sajten, är trevliga. 2 av 10 svarar och verkar genuina.

Jag återkommer om några månader.

P.S Jag antar att det är minst lika många kill-fejk-profiler. De som luras, struntar i fall det är en kille eller man, de lurar, bara de får sina pengar.

Fördelar:
Inte så många fejkprofiler. Återkommer om några månader, ifall jag lyckats med att träffa någon tjej.

Nackdelar:
En hel del fejk-profiler att vada igenom. Tar tid och möda.

1 Kommentarer

Datum: 30 juni 2018 - 18:02

Skriven av: Nisse Ghandi

Lite tröttsamt. Jag känner mig sliten och besviken. Efter ha varit betalande medlem sedan i början av januari 2018.

Tyvärr är C-Date/Lisa18 är fullt av falska profiler och bedragare. Jag har inte lyckats med att träffa en enda kvinna i verkligheten, trots att jag skrivit med flera kvinnor under flera veckor, till coh med månader. Både på sajten och utanför via emajl. De har svarat mig att de har visst träffat andra män via C-Date/Lisa18. Det är väl ljug. Någon har varit lovande, men ställt in varje gång. Väldigt underligt?

Ifall det finns några riktiga kvinnor som vill träffas, på C-Date/Lisa18 kan inte jag svara på, för jag har inte lyckats under dessa 6 månader. Jag kommer därför inte att förlänga mitt abonnemang.

En svarade "inte intresserad". Hon kanske var äkta?

Mitt intryck är annars att C-Date/Lisa18 verkar ha några anställda (hemmafruar eller arbetslösa?) som har som jobb att vara "inkastare", att få en att stanna kvar som betalande medlem, för att man skall kunna fortsätta chatta med dem. I sälj-chattandet ingår tydligen att prata väl om andra dejting-sajter, med samma koncept.

En kvinna, ville efter lång chattande att jag skulle skicka henne pengar för att betala hennes Internet-räkning.

Majoriteten av de jag chattat med är uppenbarligen bedragare som använder chattfunktionen till att flytta över konversationen till emajl. Sedan när man e-majlat med dem i flera veckor, och blivit "beroende", så skriver de att vill göra ett video-samtal, men då bara via sajterna, singlelady4u.com och cloudflirt.com, som drivs från Rumänien/Moldavien. För att köra videosamtal på dessa sajter så måste man betala ca 800 kr. Det motsvar en veckas lön i dessa länder. Så de kan kosta på sig att chatta med en i flera veckor.

Andra bedragare skickar en till bl.a företaget Clickbroken, som nu har nu flera hundra olika domännamn för sina fejkade kontsktsajter, bara i Sverige. Eller till företaget Connective Developement's fejk-dejtingsajter som Flirtmatch.

De som producerar/hittar på alla profiler tror att de sitter säkert i Rumänien, Cypern och Kanarie-öarna, med sina bedrägerier.

Reagerar på denna recension

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på denna recension