Lisa18 Recension - En majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 använder stulna bilder från Internet

Lisa18 - En majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 an

0

Recension:
Var beredd på att en majoritet av tjej-profilerna på Lisa18 använder stulna bilder från Internet. Med en del möda och besvär kan man hitta dem fort via bl.a Google,Yandex, Bing och TinEye image reverse.

Jag antar att de som använder andras bilder är bedragare, s.k scammers? En riktig tjej borde inte ha någo anledning att använda någon annan tjejs bilder.

De jag e-mailat med hitintills har slutat med, efter några e-mail, att "tjejen" vill att jag skall registrera mig på någon annan, och nästan alltid ökända kontakt-sajter som drivs av bl.a Clikbroken LTD och Connective Development B.V. Tjejerna skriver att det är gratis att "prata" på dessa sajter, men när man väl registrerat sig, så ser man att det kostar, antingen per chatt-meddelande eller månads-avgift.

Jag gissar att dessa "tjejer" får betalt för varje sucker de lockar in, och får att betala för dessa sajter.

Börjar tjejen skriva att hon är utomlands, typ Istanbul, säljer smycken, befinner sig i Dubai för att ta hand om sin bortgågna far's fabrik, eller väntar på ett arv på 500.000 euro, då skall man dra öronen åt sig. Då kommer det inte att dröja länge innan "hon" ber om pengar.

Har man tid och tålamod att vada igenom alla fejk-profiler, så kanske man kan hitta någon riktig tjej att dejta på Lisa18.

De tjejer jag hitintills pratat med i chatt-fönstret på Lisa18-sajten, är trevliga. 2 av 10 svarar och verkar genuina.

Jag återkommer om några månader.

P.S Jag antar att det är minst lika många kill-fejk-profiler. De som luras, struntar i fall det är en kille eller man, de lurar, bara de får sina pengar.

Fördelar:
Inte så många fejkprofiler. Återkommer om några månader, ifall jag lyckats med att träffa någon tjej.

Nackdelar:
En hel del fejk-profiler att vada igenom. Tar tid och möda.

0 Kommentarer

Än så länge finss det ingen reaktion på denna recension.


Reagerar på denna recension

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på denna recension