H�r nedan f�ljer en kort beskrivning av dejtingsidan Happypancake :

Här nedan följer en kort beskrivning av dejtingsidan Happypancake :

Har använt HP i ett par månader och loggar in sporadiskt varje vecka.Jag känner mig ambivalent efter ha upplevt både bra och dåliga sidor. Är alltid trevlig i min kontakt till andra,fast en del individer drar för snabba slutsatser och allmänt otrevliga. Istället för att skicka iväg en spottloska så skriver jag något vänligt tillbaka,tänker att den här personen har bevisat att hon inte är intressant för mig. Sedan finns där säkert många tjejer med ett vackert inre dolt bakom smutsen,det gäller "bara"att putsa fram dem ur massan. Och till slut hänger det på hur Du som MAN beter dig,tror att många tjejer på HP blivit illa behandlade och därför har "taggarna"utåt redan från början.För min del tror jag ej att kärleken går att finna i HP-världen men om du kvinna som läst detta är nyfiken på en reko kille(37),hör gärna av dig :[email protected]

Fördelar
Grattis,det är gratis!

Få vara inomhus,fri från Kung Bore's isiga arme och hålla drömmar vid liv om att i sinom tid vandra hand i hand med en fager mö under högsommar solens värmande sken.

Lära känna nya spännande människor.

Nackdelar
Somliga användare är direkt otrevliga trots ett seriöst och positivt bemötande från min sida.

Ogillar valmöjligheten "Flirta", vilket oftast missbrukas av oseriösa. Funktionen kan man dock inaktivera.

Besök HappyPancake Recensioner om HappyPancake

2 replies

Stämmer på pricken. Kvinnorna ser inte männen väl där pga de oseriösa män som förstör för oss alla. Då drar man sig att ta kontakt för att inte bli sedd dåligt "ännu en till sexitresserad", så jobbigt behöva motbevisa att man är oskyldig med en massa chatt.
Väldigt många kvinnor där lockar tyvärr på detta när de flesta vägrar anmäla, de har ju också behov och vill ha ett större utbud även om det blir av det slaget.
Sedan fastnar de på denna nätmarknad för det kan alltid komma någon intressantare. De som är på dessa sajter förstörs till slut när allt blir så ytligt, folk får även dåliga erfarenheter av denna annonymitet.
Brukar säga att det är värre än på den allra värsta puben 5 i två på natten..

Har varit aktiv inne på HP till och från. Inte positiv. Blev rejält bränd av en man i julas. Han var intellektuell, varm, charmig och mycket bekräftande. Vi hade i stort sett samma värderingar och det klickade verkligen. Vi mailade varandra i några dagar. Bytte sedan telefonnummer. Träffades och jag föll direkt måste jag erkänna. Han lyckades manipulera mig totalt. Var inte singel som han utgav sig för att vara utan en "player". Med sambo. Sambon kontaktade mig och berättade att han hade ett 20-tal kvinnor på HP som han "fjantade sig med".
Alldeles för många oseriösa killar. Vissa försvinner bara mitt i en trevlig konversation. Förbryllande!
Andra vill bara ha sex.
Jag ser helt okey ut. Får komplimanger. Skriver lättsamt med en trevlig humoristisk ton. Har ett stort hjärta.
Fattar verkligen inte vad som är fel.

Besök HappyPancake Recensioner om HappyPancake

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om HappyPancake
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren