Verkligen prisv�rd!

Verkligen prisvärd!

Happy pancake är mycket bättre av många datingssidor som finns och är definitiv den bästa bland gratisdatingssidor. Störs man av reklamen? Det gör man lite från början men det är ett litet pris att betala för allt man får.
Sidan är professionellt uppbyggt, intelligent, med möjlighet till att visa upp sina foton till bara utvalda medlemmar om man så vill.
Vad gäller dem som klagar på att dem inte får svar så , tänk på att ni har kanske inte ansträngt är tillräkligt för att göra en riktig bra presentation både i text och bild medan själva väljer kanske det bästa som finns på datingssidan att kontakta. När en och samma människa får överflöd av intresserade orkar hon inte svara till alla.
Personligen kan jag inte klaga på någon sida jag har varit med under alla dessa år. Har alltid fått så mycket intresserade att jag blev tvungen då och då ta ner huvudfoton för att lätta på trycket.
Hemligheten? Jag skriver ofta nya genomtänkta presentationer och publicerar nya bilder av bra kvalité.
Varför är jag utan en fast partner fortfarande? Det är kanske vad för mycket uppmärksamhet gör, - man blir för kräsen.

Fördelar
Professionel, intelligent site med utmärkt fungerande funktioner, -bättre än Meetic eller Match. com där man inte kan lätt följa egen konversationstråd. Dessutom allt detta är gratis

Nackdelar
Reklam som kan innan man vant sig upplevas som "i vägen"

Besök HappyPancake Recensioner om HappyPancake

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om HappyPancake
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren