FlirtMatch Recension - Läs det småstilta i frågor och problem!

FlirtMatch - Läs det småstilta i frågor och pr

3

Recension:
Se upp för s.k "fiktiva profiler". Läs Expressens artikel från januari 2017. Googla på "Christoffer får betalt för att låtsas vara kvinna på dejtingsajter".

Jag har testat deras sida väldigt länge och chattat ganska intensivt. Gemensamt för alla tjejer är att de säger att de vill träffas, och det står i klartext vad de vill göra, på profilen,och senast "igår".
Man chattar ett tag och föreslår en dejt, eller att man föreslår att man kan flytta över till sida som inte kostar och är lika säker som deras egen sida. Nu kommer en massa undanflykter, enradiga svar som inte har med frågeställningen att göra, alltså ren bullshit.
Jag har pratat väldigt länge med några kvinnor, samma sak händer då, jag vill lära känna dig bättre! Man har vid denna tidpunkt berättat allt om sig själv, "jag känner mig trygg på denna sida och vill lära känna dig bättre", och det är alldeles för kort tid, kort tid 14 dagar !? Är man ute på nån krog eller restaurang, så kanske man lär känna personen där och att man fortsätter att träffas efter första mötet! Man förslår följande när man chattar, att man kan mötas på en stor restaurang med mycket folk så att man ska känna sig trygg som ensam kvinna, och att man inte har några som helst förpliktelser efter dejten, endera fortsätter man eller så skiljs man som på vilken krog som helst.

Någonting som är helt klart är att det finns både puckade killar och tjejer på nätet, samt det värsta av allt är dessa underhållningsprofiler och fiktiva personer på alla dessa sidor. Denna sida skriver berättar det under frågor och problem, så man får faktiskt skylla sig själv om man inte uppmärksammar det.
Begränsa messen, blir det förhalanden och liknade, stoppa messen till vederbörande och byt.

Fördelar:
Mycket tjejer, vad som är underhållningsprofiler vet man kanske inte, och lär aldrig få veta heller. Man vet ifall man träffar någon, att detta var ingen fiktiv person i alla händelser.

Nackdelar:
Kostnaden är skyhög 150kr för 10 mess. Dessa 10 mess tar slut på nolltid, särskillt om man råkar hamna hos fel person.

peter rekommenderar INTE FlirtMatch till vänner

3 Kommentarer

Datum: 9 augustus 2017 - 18:25

Skriven av: erik nilsson

Men är sidan säker om man nu vill prova, säker att använda kreditkort på utan att de drar för mycket.

Datum: 21 maart 2018 - 8:53

Skriven av: Jonny1967

Betr. användande av kreditkort, så kan du vara lugn. Det har alltid fungerat bra, den delen sköter de väldigt seriöst, annars skulle de inte ha oss kvar som de kan mjölka på pengar, genom alla dessa underhållningsprofiler. Jag har precis samma erfarenhet som det skrivs om här ovan.

Datum: 23 maart 2018 - 15:07

Skriven av: Nisse Ghandi

TV4 Nyheterna hade ett inslag om Flirtmatch i början av februari, där de intervjuar en anställd, som har förvrängd röst.

Hon är ansvarig för att hålla 10-20 underhållningsprofiler vid liv. Hon berättar också att vad hon vet så finns det inga riktiga tjej-profiler. På hennes datorskärm kan man se hur mycket det kommer in i intäkter. Under en vanlig vardagseftermiddagstimme så drog Flirtmatch in 40.000 kr, med 91 chattoperatörer inloggade.

Googla på "Bluff på nätet drar in miljonbelopp - Nyheterna (TV4)" för att hitta inslagt, på bl.a YouTube.

Reagerar på denna recension

  • din e-mailadress är inte synlig för andra besökare

Skicka mig ett e-mail när någon reagerar på denna recension