HMM

Hej jag har hållit på med fastfoxx sen 2014 tror jag, du Behöver inte lägga ned pengar på denna platform om du inte vill. Men det är nog ett delvis måste ifall du inte vill behöva vänta länge. varjedag som du loggar in på fastfoxx så får du 10 coin. för att skicka ett enda medd kostar det 40 coins. Du kan köpa paket med coins så att du slipper vänta. vad jag vet är majoriteten av profilerna sanna och äkta. problemet är den låga användarbasen och urvalet av kvinnor. Har själv inte spenderat en enda krona på platformen och har loggat in då och då sen 2014. har nu över 2000 coins och fortsätter sammla.

Så i slutänden vet jag inte om jag ska rekommendera sidan eller inte. Personligen är jag en MGTOW nu och det är något jag anser alla män bör bli välinfomerade med innan de slänger in sig på någon dejting platform överhududtaget. Sandmans youtube kanal är nog en bra plats att börja kolla upp det.

Fördelar
Måste inte betala om du inte vill men det kan suga ifall du inte har tålamod. Gott om äldre kvinnor i stockholms området.

Nackdelar
Få profiler I min matchande ålder, är du ute efter gymnasieungdomar från 18 till 20 kommer du bli besviken.

Besök FastFoxx Recensioner om FastFoxx

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om FastFoxx
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren