Mr

Jag har lagt ner omkring 20000 på två månader att få till ett sexäventyr med någon av de 900 kvinnor som kontaktade mig för dom fick inget sex av sina män. Jag är antagligen den lättaste att lura då jag tror på människor men den tron har Diskretflirt krossat Det känns förjävligt att blivit så blåst på 20000 Jag är ingen som går hyser agg till andra men det här fick mig verkligen att hata kvinnorna som låtsas vara på sajten Diskretflirt för att hitta en KK som det så fint heter. Den här sajten borde någon syna i sömmarna o få bort den eller att man kan stämma dom på pengar som är det enda språk dom förstår. Ja ja jag vet att jag har mig själv att skylla då jag varit så godtrogen men det gör väl inte att Diskretflirt ska få fortsätta lura oss sexhungrande män. Måste väl gå o sätta dit den på något vis? Det som fick upp ögonen på mig när jag fick se vad det stog i deras Faq i en mening av tusentals andra regler. Där står det det finns verkliga användarprofiler
o underhållsprofiler sk fiktiva vilket betyder att du kan chatta med dom men inte träffa dom fysiskt. Fast man får inte veta vilka som är vad. Går alltså inte att skilja dom åt. Inte markerat att det var fiktiva. Jag skickade flera Mail till deras [email protected] om detta men dom hänvisade till sin användningsregler som alla vet det tar evigheter att läsa allt. Men detta att inte på någonsin markera vilka kvinnor som var verkliga o dom som var fiktiva måste väl vara möjligt att få tillbaks en del av dom pengar som dom genom detta lurendrejeri stulit från mig. Hatar verkligen girighet som sprider sig som en firestorm så snart kan man inte lita på många överhuvudtaget. Är så förbannad på mig själv men mest på skitstövlarna på Diskretflirt sajten som inte har någon verklig kvinnlig användarprofiler.

Fördelar
Så vackra kvinnor otroligt åtråvärda som tar den första kontakten

Nackdelar
En till 100% bluffsajt som genom fiktiva underhållsprofiler få en att köpa "krediter" för tusentals kronor om man är godtrogen

Besök DiskretFlirt Recensioner om DiskretFlirt

1 reply

Har samma erfarenhet som du. Och har förmodligen lagt ned lika mycket pengar! :-/

Danska TV-programmet Kontakt hade nyligen ett längre reportage om fejk-dejting-sajter, där de intervjuar bl.a några före detta anställda killar, som har det som jobb att "underhålla" ett tiotal tjejprofiler.

Googla på det för att hitta det. Det är mycket intressant.

Före detta anställda som har jobbat på dessa fejk-dejting-sajter har sagt att allt är bluff och båg. De som resenscerar att de dejtat någon tjej jobbar på fejk-dejting-sajten ifråga.

Googla på "Shagcity.co.uk Is A Scam Cloaked To Look Legitimate" för att läsa inlägg från f.d anställda.

Besök DiskretFlirt Recensioner om DiskretFlirt

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om DiskretFlirt
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren