Mr

Helt suverän sida!! har hittat flera heta cougars. Två av dom IRL, rekommenderar sidan till alla mina kompisar.

Fördelar
Webcam, chatten lätt att få nya kontakter.

Besök CougarCity.se Recensioner om CougarCity.se

2 replies

Ursäkta frispråkigheten nedan.
Killen har slags oidipuskomplex för just sådana unga, testosteronstinna valpar är så kåta att om dom vore fysiskt stora och möjligen fulla eller är präglade av intoleranta värderingar kan faktiskt våldta.
Kanske bra att det finns internetdejting så kan dessa unga utnyttja komplexfyllda och osäkra äldre kvinnor (som osunt gillar sina barns killkompisar eller ungdomar jämnåriga med barnbarnen) istället för att utöva våld i sin omgivning.
Dessa unga män men även kvinnan kan ha anknytningsproblem som en drivande orsak till sin splittrade lust:
Googla: svd.se/nya-ragg-som-flykt-fran-narhet

Detta kan inte vara en naturlig drift för att de äldre inte kan eller bör skaffa friska barn som är en mänsklig drift för parbildning och sådana "förhållanden" kan alltså inte vara hållbara.
Uppmaningen som denne omogne men juckkåte valpen ger är inte bra för på sikt stimulerar det slags manlig prostitution, för att den äldre kvinnan ska behålla hans intresse kommer hon senare behöva sponsra honom.
Vill ni som tycker detta är ok (kanske känner ni klittan tar över hjärnan lr ngt) att era söner ska ha ett sådant beteende eller att eran mamma öppet ska knulla era kompisar som ni umgås med?

Dessa "kvinnor" har många gånger haft oansvariga relationer och tycker det är ok att utnyttja män som är osäkra och tänder på deras lust psv får bekräftelse att de ändå duger till något. Dessa är själva osäkra och kommer inte våga ha ett riktigt förhållande med män i sin egen generation, se:
Googla: expressen.se/halsoliv/sa-far-du-en-varaktig-relation/

Tänk rationellt med ditt huvud som omväxling nästa gång du behöver sex för du är inte ett djur! Naturgränser ska inte överskridas.

Detta fick mig verkligen att tänka efter så att jag skäms lite för mina tankar. Min lust ska min mogne man ha som äkta sätt kan besvara min kärlek..
Tack Anna-Lena för din sunda reaktion!

Besök CougarCity.se Recensioner om CougarCity.se

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om CougarCity.se
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren