Pensionär

Jag är en sjukpensionär som på grund av olika omständigheter i mitt privatliv som har med sexualitet att göra sökte mig ut på C date och Erovie.
Jag anmälde mig för 6 månader och betalade ca 2500 kr.
Jag trodde i min enfald att jag då skulle komma i kontakt med kvinnor / i min egen ålder sökte 40-60 år just för att få sex.
De som svarade visade sig vara yngre kvinnor bosatta i Storbritannien. Antagligen något byrå/firma som anlitar dessa kvinnor eller spökskriver och visar foton på kvinnor som också antagligen är naken eller porrmodeller.
Detta i avsikt att söka lura sådana som jag på pengar.
Jag upplyste C date om det här vilka menade att "dom jobbar HÅRT för att bli av med dessa oseriösa personer".
Sammantaget kan man väl säga så att jag tror C date eller Erovie struntar totalt i vilka kvinnor som anmäler sig och man kollar inte upp personerna. Det är alltså fråga ett syniskt sätt att se på sådana som jag som inte kan få sex/eller närhet/. En person upplyste mig om att kan du inte gå till en prostituerad? Vilken personen nämnde att män gör utomlands. Jag svarade då att det är förbjudet i Sverige att köpa sex och tom straffbart.
Fråga då är hur kan en man i min ålder träffa kvinnor just för ett sexuellt förhållande om han inte heller har tid att gå ut och dansa eller ragga på krogen?

Fördelar
Inga som helst

Nackdelar
Alla.
Ni som är i begrepp att gå med i någon sex sajt tänk er noga för spar era pengar eller skänk dem till utsatta barn eller annat lovvärt ändamål.

Besök C-date Recensioner om C-date

1 reply

Du kan åka till Danmark eller Tyskland ifall du vill träffa, och kanske ha sex, med riktiga tjejer.

Dt finns en hel del omdömn om detta att läsa på nätet. Lycka till.

Besök C-date Recensioner om C-date

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om C-date
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren