Singel? Trött på att vara ensam? Letar du efter kärlek men hitta inget annat än Quicky en nighters att du känner dig används och mer ensam än tidigare? Kom över till den webbplats som har alla pratar och glada BBW date och du kommer att se varför det finns så mycket prat om det. Här hittar du riktiga människor med riktiga liv, precis som du. Nu kan du hitta någon med samma gillar, intressen och önskemål du har. Kom dela på det roliga och hitta den där speciella någon som du har letat efter. Vad väntar du på? Nu är rätt tid för dig att prova BBWDate.se.

BBWDate Recensioner

  Otydlig information kring prenumerationer. Blev lurad på mycket pengar.

  Se upp när du väljer att bli betalande medlem. De skriver ut hur mycket ett medlemskap kostar per månad men de tar inte månadsbetalning. De tar hela summan för hela den valda perioden direkt från ditt kort. Om du vill ha ett medlemskap på 1 år och de skriver att det kostar 79kr/månad betyder inte att de delar upp kostnaden månadsvis. Detta skriver de inte heller. Jag tror att de medvetet väljer att inte skriva ut det och vara diffusa för att lura folk på mer pengar. Det finns heller ingen återbetalningsmöjlighet. bara för "tekniska problem".

  Du kan heller inte läsa meddelanden från någon som gratismedlem eller skicka några så enda sättet att få någon användning är genom att betala. Då när man blir medlem så fortsätter förnyelse automatiskt och ett hela summan för 1 nytt år tas utan möjlighet till återbetalning. Man måste både meddela de att man vill avsluta betalning och själv gå in på sina kontodetaljer och avbryta fakturering.

  Men då måste man se upp igen! Om du råkar trycka på "handling" så blir du fast med en ny faktura för en hel ny period(1 år om du valt från början) som du inte får återkalla bara på grund av en klick. Denna information dyker lustigt upp efter du har klickat på knappen.

  Kokar av ilska över denna jävla hemsida och deras kundsupport som använder sig utav villkorsavtalens otydlighet som loophole.

  Fördelar
  Inga. Undvik.

  Nackdelar
  Lurar på pengar genom att vara otydliga och oseriösa med betalningsdetaljer.

  Okej

  Det här är en helt okej sida, tycker det är bra att det finns en sida för oss som är lite större. Det verkar finnas många funktioner men man måste ju betala lite för att få tillgång till allt fast det är det värt.

  Fördelar
  Många medlemmar!
  Många funktioner!

  Nackdelar
  Att man måste betala för att få tillgång till allt, men det är rätt billigt och värt det.

  Mr??

  Denna sidan är faktiskt riktigt bra, det trodde jag inte först men provade iaf. Har träffat 2 tjejer därifrån redan men vet inte om de blir nåt seriöst, det får vi se. Jag får väl iaf rekommendera den här sidan till andra. Ha det / Johan

  Fördelar
  Bra och billig, lätt att få kontakt med tjejer, det är det inte på andra dejtingsidor.

  Nackdelar
  Vet inte än, om de nu finns nån :)

Besök BBWDate

Skriv en recension