vd

Varning !!!!! Skit sida
Detta talar för sig själv....

Fördelar
Inga Varning.

Nackdelar
Allt, kostar bara pengar....
Varning

Besök HemligVuxenFlirt Recensioner om HemligVuxenFlirt

2 replies

Håller med. Enbart för att mjölka folk på pengar.
Man får inte lämna ut kontaktuppgifter,tex mejladress eller tfn nr i meddelandena man skickar till varandra (hur fan ska man då kunna komma i kontakt med varandra, när varje meddelande dessutom kostar 15:-), skriver du hej och skickar till nån kostar det 15-!!! Dessutom kan man bara skriva 500 tecken/ meddelande. Då ska man skriva om sig själv, ta reda på om den andre vill träffas, var när och hur, ta kontakt på nåt annat sätt går inte. Sen står det inte i profilen vilken ort den andre kommer i från,bara tex Skåne, Dalarna, Östergötland osv. Så bor jag tex i Dalarna så kostar det 15:- bara för att ta reda på vilken ort dom bor i, kan ju komma som en chock när man får veta att profilen man är intresserad av bor 30 mil bort.
Sen är jag säker på att flertalet av profilerna är fejk, man är inne på en sexsajt där tex kvinnorna skriver, jag vill ha hett sex omgående, hör av dig. När man gör det och man frågar var och när man ska träffas, får man till svar att vi måste ju lära känna varandra först??? Dom kan ju läsa det mesta i profilen. Kan man inte lära känna varandra om man träffas på en ort och går och tar en fika då? Borde väl ge så mycket mer än att bara sitta och skriva till varandra för 15:-/meddelande. Bor man på samma ort borde det väl vara enkelt. Ta en fika byta telefonnr och sen ta det därifrån.
Varför sitta och tjatta för 15:-/meddelande när man kan göra det enklare och billigare?
Strunta i dessa LURENDREJARE, dom har tjänat pengar så att det räcker.

Håller tillfullo med dom sitter ett gäng tjejer och skriver rena jävla lurendrejeri för jag har haft kom tackat med en tjej på sida där jag uppgav mitt fullständigt namn och bad henne leta upp mig på hitta.se men det gjorde hon inte för hon så att hon var för blyg jaja tänkte jag så vi chattade vidare. Så på morronen vid 05:00 ja då är hon online väldigt konstigt som hon har ett vanligt jobb på ett vanligt kontor och som vi slutade chatta vif halv två på natten.

Besök HemligVuxenFlirt Recensioner om HemligVuxenFlirt

Skriv ett svar på denna recension

Skicka ett e-postmeddelande när någon skriver en annan recension om HemligVuxenFlirt
Skicka ett e-postmeddelande när någon svarar på min recension
Jag godkänner användarvillkoren