Specialiserad Dating

Ordning:

1

Recensioner och erfarenheter om SportDate

SportDate

VI HJÄLPER DIG HITTA AKTIVA VÄNNER OCH SINGLAR

Sajten är skapad av legitimerade hälsospecialister.

Till alla i Sverige som vill träffa aktiva människor.
Läs mer »

Besök SportDate

2

Recensioner och erfarenheter om Fitness Date Club

Fitness Date Club

Fitness Date Club är en av världens största dejtingsidor för sport- och fitnessentusiaster. Fitness Date Club har tusentals män och kvinnor som söker efter hälsosamma och sportiga vänner för samtal eller romantik jorden runt. Över 1 miljon medlemmar över hela världen i databasen. Så om du letar efter en fitnesspartner och din sport passion är yoga, löpning, bodybuilding, golf, cykling eller någon annan tränings aktivitet, testa fitnessdateclub och hitta en workout partner eller en livskamrat på denna online dating site. Om du fokuserar på att leva ett aktivt och hälsosamt sportigt liv och vill
Läs mer »

Besök Fitness Date Club

3

Recensioner och erfarenheter om DateANaturist.com

DateANaturist.com

Träffa likasinnade personer nu på DateANaturist.com

Välkommen till DateANaturist.com, en särskild nisch dejtingsajt för naturister att ta kontakt och träffas för datum, romantik, kärlek och kanske mer! Registrera dig idag för 50 gratis e-post!
Läs mer »

Besök DateANaturist.com

4

Recensioner och erfarenheter om AsianDating

AsianDating

Varför du ska välja AsianDating.com?

AsianDating.com är en ledande asiatisk dejtingsajt som hjälper tusentals av asiatiska singlar att hitta sin sanna kärlek. Registrera dig med ett gratis medlemskap och börja bläddra igenom våra asiatiska kontaktannonser för att hitta din asiatiska drömkvinna! Skapa vänner, hitta en dejt eller bli kär- möt asiatiska singlar från hela världen på AsianDating.com. Registrera dig gratis nu!
Läs mer »

Besök AsianDating

5

Recensioner och erfarenheter om SinglarMedBarn

SinglarMedBarn

SinglarMedBarn är den nya versionen av "Dejtingsugen.se" som var först i Sverige med att erbjuda dejting speciellt inriktad för föräldrar. SinglarMedBarn.se erbjuder en trevlig miljö och en möjlighet för dig som söker en partner att hitta en lösning som passar även för ditt eller dina barn, eftersom att ni medlemmar på denna hemsida har något gemensamt: Ni är föräldrar! Så ta och bli medlem och börja leta kärleken på direkten! Vem sa att föräldrar skulle ha svårare att dejta?
Läs mer »

Besök SinglarMedBarn

6

Recensioner och erfarenheter om AspergerDating

AspergerDating

Den här sajten riktar sig till personer som har speciella önskemål på sin partner och som själva kanske har något hinder i form av social fobi. Här kan man utöver dejting lära känna andra likasinnade och få ny erfarenhet för att komma över sin fobi och utveckla en rik relation. På sajten kan man bland annat lägga upp bilder och videoklipp och rösta på bilder. Registreringen är gratis och man får full tillgång direkt, men med viss begränsning på antal vänner, skickade meddelanden osv. Guldmedlemskap kostar 89kr/mån.
Läs mer »

Besök AspergerDating

7

Recensioner och erfarenheter om Darkside

Darkside

Darkside


Läs mer »

Besök Darkside

8

Recensioner och erfarenheter om EkoDate.eu

EkoDate.eu

Ekodate.eu - den alternativa dejting sidan för dig som siktar djupare,
har gröna värderingar och andliga intressen och söker kärleken med många fasetter!
Läs mer »

Besök EkoDate.eu

9

Recensioner och erfarenheter om FarmerDating

FarmerDating

FarmerDating har tillkommit efter otaliga uppmuntringar under de senaste 2,5 åren. Nu måste vi lyssna - nu vill vi hjälpa till med amorinernas resa mellan stad och land.

Därför är FarmerDating dedikerat till alla er på landet som vill utvidga bekantskapskretsen och till alla er i stan som vill få kontakt med vackra män och kvinnor på landsbygden.

Det är gratis att använda FarmerDating - det enda vi begär är att du skapar en profil
och berättar lite om dig själv - sedan är det bara att sätta igång.

I Danmark har vi 23000 profiler, og nu er vi også i Sverige!
Läs mer »

Besök FarmerDating

10

Recensioner och erfarenheter om HBTdate

HBTdate

Den här sajten erbjuder nätdejtning för vuxna som vill återväcka passionen eller som vill upptäcka en ny sexuell sida hos sig själva. Registrera dig gratis och börja träffa kvinnor och män redan idag! Här kan du på ett diskret och smidigt sätt söka bland medlemmarna och ta kontakt för ett eventuellt möte! Den här sidan är perfekt för dig som är trött på att vara singel eller som vill krydda till ditt kärleksliv.
Läs mer »

Besök HBTdate

11

Recensioner och erfarenheter om RestDejting

RestDejting

Med Restdejting blir det enklare att göra något gott av maten som blir över.
Så, fyll i vilka rester du har att tillgå och börja dejta. Ni gör en god middag och
en lika god gärning i ett land där så mycket som var femte matkasse slängs.
Läs mer »

Besök RestDejting

12

Recensioner och erfarenheter om TravKontakt.se

TravKontakt.se

På Travkontakt.se kan Du finna alltifrån en vän att prata häst med, hitta en medryttare, få träningshjälp, eller kanske hitta en praktikplats. Du som är tränare inom trav eller galopp kanske söker praktikanter eller är i behov av att anställa folk?
Läs mer »

Besök TravKontakt.se