Senioren Dating

Ordning:

1

Recensioner och erfarenheter om 50plus Match

50plus Match

Online dejting riktat till Aktiva 50 plussare. Det är vad vi på 50plusmatch jobbat med under åren 2008. Detta val av målgrupp har visat sig vara en fördel i alla situationer: Många kandidater som direkt matchar de kiterier som är viktigt för alla: Ålder.

Dating i Europa med MatchMedia

50plusmatch är en del av MatchMedia och vi rör oss snabbt genom Europa. Förutom Sverige är vi aktiva i Danmark, Nederländerna och i Belgium. Även fast vi är internationella fokuserar vi alltid på den lokala marknaden, Holländarna dejtar på ett annat sätt än Svenskar. Detta vet vi och tar hänsyn till; Vi anp
Läs mer »

Besök 50plus Match

2

Recensioner och erfarenheter om Singles 50

Singles 50

Matchmaking service from Singles50 - start now!

Join Singles50, our fast-growing matchmaking service. Take our free personality test and find your perfect partner today!
Läs mer »

Besök Singles 50

3

Recensioner och erfarenheter om 40plus Kontakt

40plus Kontakt

40pluskontakt - dejting och nya vänner för alla över 40

Här finner du massor av mogna singlar över 40, är en av dom din nya partner?
Läs mer »

Besök 40plus Kontakt

4

Recensioner och erfarenheter om 40pluskontakt

40pluskontakt

Dejting och nya vänner på 40pluskontakt. Dating på nätet!


Läs mer »

Besök 40pluskontakt

5

Recensioner och erfarenheter om 60plus.se

60plus.se

60plus.se är en kamratklubb för alla män, kvinnor och par som är 60+. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta goá vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
Läs mer »

Besök 60plus.se

6

Recensioner och erfarenheter om 70Plus.se

70Plus.se

70Plus.se: Är du i 70 plus och lever ensam, kanske är du skild, inga barn, änka/änkling, inga anhöriga, barnen har flyttat långt bort, du har kanske nyligen flyttat och känner inga på den nya orten osv. det kan vara många orsaker till att man vill hitta en livskamrat eller bara en god vän. Alla människor vill känna närhet och trygghet och kärlek, någon att älska. Även om kärlekslivet inte är som när man var ung så finns alla dom känslorna kvar hos dom flesta.
Läs mer »

Besök 70Plus.se

7

Recensioner och erfarenheter om Kontaktlinjen

Kontaktlinjen

Kontaktlinjen är sajten för dig som är äldre och som vill upptäcka alla fördelar med nätdejtning! Om du är trött på att vara ensam och vill hitta någon att bygga en relation och spendera livet med så är Kontaktlinjen en utmärkt sajt för dig. Sajten drivs att ett seriöst och väletablerat företag som har stor erfarenhet av nätdejning och som värdesätter hög trygghet och kundnöjdhet. Att bli medlem är gratis och det går snabbt och enkelt att registrera sig på Kontaktlinjen. Välkommen in i gemenskapen och sök efter en partner som passar dig! För dig som är 40 år och äldre.
Läs mer »

Besök Kontaktlinjen